Balkan Gençler Ampiyonası'na Körfez Damgası

Romanya’nın başkenti Bükreş’te 12-13 Eylül 2015 tarihlerinde yapılan Balkan Gençler Şampiyonası’nda Hereke Nuh Çimento Kürek Kulübü topladığı madalyalarla göz doldurdu.

Hereke Nuh Çimento Kürek Kulübü, Türkiye’yi uluslararası müsabakalarda temsil etmeye devam ediyor. Körfez Belediyesi’nin desteği ile ulusal ve uluslararası alanlarda büyük başarılar elde eden olan Hereke Nuh Çimento Kürek Kulübü sporcuları, Romanya’nın başkenti Bükreş’te aldığı madalyalarla Körfez’in gururu oldular.

Hereke Nuh Çimento Kürek Kulübü sporcuları, 4 ve 8 tekte birinci olarak kulüp tarihinde bir ilki başardılar. Antrenör Ümmet Subaşı öncülüğünde küreklerini suya indiren sporcular Barış Özgür, Veysel Kösedağ ve Arif Yalçınkaya yarışma sonunda büyük sevinç yaşadılar. Hereke Nuh Çimento Kürek Kulübü İlk kez 8 tek sınıfında birincilik kürsüsüne çıkarak altın madalyayı Körfez’e getirdiler. Alınan bu büyük başarıların ardından Körfez’e dönen Hereke Nuh Çimento Kürek Kulübü, büyük bir heyecan ve özlemle aileleri tarafından coşkuyla karşılandı.

Takımın bu seviyelere gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Antrenör Ümmet Subaşı, “Takımımla gurur duyuyorum. Düzenlenen bu şampiyonaya büyük bir gayret ve azimle çalıştık ve neticesinde bu başarıyı ülkemize sonra da ilçemize getirdik. Bizlere desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız İsmail Baran’a ve beraberindekilere teşekkür ediyoruz” dedi.

Alınan başarıların baş mimarlarından biri olan Hereke Nuh Çimento Kürek Kulübü Başkanı İsmail Kocabaş ise, bu gurur Körfez’in diyerek alınan başarılardan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Kocabaş, sporcuları teker teker tebrik ederek başarılarının devamlarını diledi.

Kaynak: İHA