Altın Koza Kadınlar Basketbol Turnuvası Sona Erdi

Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ Genel Müdürlüğü’nün katkılarıyla bu yıl ilk kez düzenlenen Adana ASKİ Altın Koza Kadınlar Basketbol Turnuvası sona erdi.

Adana ATOSEV’de düzenlenen geceye ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar, Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü, Adana ASKİ Spor Genel Menajeri Fatih Yücel, Adana Demirspor Genel Koordinatörü Ali Yücel, Adana Basketbol İl Temsilcisi Rıza Öztürk, hakemler, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevlileri, Adana Botaş, Samsun Canik Belediye, Orduspor ve Adana ASKİ Spor’un yönetici, sporcu ve teknik kadroları katıldı.

Akşam yemeğinden sonra başlayan programda ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar, takım kaptanlarına Selçuklu motifleriyle süslü fincan takımı hediye ederken, Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü de antrenörlere mini Atatürk büstü hediye etti. Basketbol İl Temsilcisi Rıza Öztürk ise takım yöneticilerine katılımlarından dolayı plaket takdim etti.

Adana ASKİ Spor Başkanı ve ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar gecede yaptığı konuşmada, “Adana ASKİ Altın Koza Basketbol Turnuvası bu yıl ilk kez düzenleniyor. Bu yıl biraz aceleye geldiğini söyleyebilirim. Hatta içerisinde yer alan birçok etkinliği ülkemizin içerisinde bulunduğu durumlardan dolayı iptal ettik. Ama her şeye rağmen oldukça başarılı ve eksiksiz bir turnuva organize ettik. En güzeli ise sakatlık yaşanmadan turnuvanın sona ermesi oldu. Önümüzdeki yıl bu turnuvayı çok daha kapsamlı yapmak istiyoruz. Takım sayısını sekize çıkartıp hatta yurt dışından takımların katılımıyla turnuvayı uluslararası hale getirmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA