Mavi Beyazlılar Hazırlık Maçlarında Göz Doldurdu

Yeni Altındağ Belediyespor’da sezon öncesi hazırlık kampı sona erdi.

Kızılcahamam’da yaklaşık 15 günlük bir kamp dönemi geçiren mavi-beyazlılar, bu süre içerisinde 4 hazırlık maçına çıktı. Altındağ temsilcisi, hazırlık maçlarında Gümüşhanespor, Tarsus İdman Yurdu, Şehit Kamil Belediyespor ve Anamur Belediyespor ile karşılaştı 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti.

2. LİG TAKIMLARINA KAFA TUTTU

Kızılcahamam Soğuksu Açık Spor Kompleksi’nde günde çift idman yapan Yeni Altındağ Belediyespor, emeğinin karşılığını hazırlık maçlarında aldı. Mavi-beyazlılar, aralarında Spor Toto 2. Lig takımlarından Gümüşhanespor ve Tarsus İdman Yurdu’nun da bulunduğu hazırlık maçlarında boy gösterdi. Gümüşhanespor ile 2-2 berabere kalarak tüm dikkatleri üzerine çeken Altındağ temsilcisi, maç boyunca başarılı bir grafik sergiledi. Tarsus İdman Yurdu’na ise 1-0 mağlup olan Yeni Altındağ Belediyespor, oynadığı oyunla alkış aldı.

GALİBİYETLER MORAL OLDU

Mavi-beyazlı takım, yeni transferlerinin yer aldığı diğer maçta Şehit Kamil Belediyespor karşısına çıktı ve sahadan 1-0 galip ayrıldı. Anamur Belediyespor’u da göz dolduran bir futbolla 2-0 mağlup eden Yeni Altındağ Belediyespor, Kızılcahamam kampını bu müsabakayla tamamladı. Altındağ temsilcisi, hazırlık karşılaşmalarında rakip filelere 5 gol attı kalesinde gördüğü 3 gole ise engel olmadı. Oldukça iyi bir kamp dönemi geçiren mavi-beyazlılarda yeni transferlerin başarılı performansı dikkatlerden kaçmadı. Yeni Altındağ Belediyespor, sezon hazırlıklarına Karapürçek’te devam edecek.

Kaynak: İHA