Portakallar sıkıntılı! 'Gelemeyebilirim'

EURO 2016 elemelerinde A Grubu'nda Türkiye ile üçüncülük mücadelesi veren Hollanda'ya kötü haber.

Eşi Yolanthe gelecek ay doğum yapacak Wesley Sneijder'in, Portakallar'ın Kazakistan ve Çek Cumhuriyeti maçlarında forma giyemeyeceği belirtildi.

EURO 2016 elemelerinde A Grubu'nda Türkiye ile üçüncülük mücadelesi veren Hollanda Milli Takımı'nda Wesley Sneijder krizi yaşanıyor. Yıldız futbolcunun en kritik iki maç olan gelecek ay ki Kazakistan ve Çek Cumhuriyeti karşılaşmalarında takımdaki yerini alamayacağı bildirildi.

Eşi Yolanthe Cabau hamile olan ve gelecek ay doğum yapacak olan 30 yaşındaki futbolcu, 10 ve 13 Ekim'deki maçların doğum tarihine denk gelmesi nedeniyle forma giyemeyecek. İstanbul'da doğum yapması beklenen eşinin durumuna dikkat çeken Sneijder konuyla ilgili Hollanda basınına yaptığı açıklamada, "Eğer kalmam gerekiyorsa burada kalacağım" dedi.

Sneijder'in milli maçlar ve eşinin doğumu arasında bir tercih yapmak zorunda kalması durumunda, Yolanthe'nin yanında olacağı ve bu maçlara çıkmayacağı belirtildi. 2010'da Milano'da evlenen çiftin bu ilk bebekleri olacak. Sneijder'in daha önceki evliliğinden 9 yaşında Jessey isimli bir çocuğu bulunuyor.