Başkan Baran, Hereke Yıldızspor'u Ziyaret Etti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Hereke Yıldız Spor’un yeni sezon öncesi antrenmanını ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarete Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zaman da Hereke Yıldız Spor Kulübü Başkanı Faruk Denli, Belediye Meclis Üyeleri, Spor Koordinatörü Metin Özkan ve çok sayıda spora gönül vermiş isim katıldı.

Yeni sezon öncesi takıma moral ve motive kazandırmak için gerçekleşen ziyarette Başkan Baran, futbolcularla uzun süre sohbet etti, burada yaptığı konuşmada kulübe her zaman destek olacaklarını kaydetti.

Yeni sezonun başarılı geçmesi adına Hereke Yıldız Spor tesislerinde kurban kesildi. Kesilen kurbanın ardından Başkan Baran’la konuşan Hereke Yıldız Sporlu futbolcular, yeni sezonda başarı sözü verdiler. Daha sonra Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve beraberindekiler, kulüp yöneticileri ve futbolcularla birlikte moral yemeğinde bir araya geldiler.

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele edecek olan Hereke Yıldız Spor, geçtiğimiz sezon alınan başarıları bu sezonda devam ettireceklerini ifade eden Kulüp Antrenörü Yusuf Örengül ve Yardımcısı Bülent Ecevit Kara, Kaleci Antrenörü Sadi Akgüneş’in takıma duydukları güveni dile getirdiler. Yemekte söz alan Kulüp Başkanı Faruk Denli ise, “Kulüp olarak yeni sezona çok iyi hazırlandık. Takımımıza yeni takviyeler yaparak daha da güçlendirdik. Sporu ve sporcu ahlakını yeteneklerinize yansıttığınız gibi sahaya da en iyi şekilde yansıtacağınızı düşünüyorum. Yeni sezon öncesi sizlere olan inancımın en süt seviyede olduğunu unutmayın” ifadelerini kullandı.

Denli’nin ardından söz alan Başkan Baran da, “2015-2016 sezonunda Hereke Yıldız Sporumuza başarılar diliyorum. Bu yıl da hedefimiz Şampiyonluk. Kulüp Başkanımız Faruk Denli ve Teknik Kadromuzda bu hedef için yoğun bir çalışma dönemi geçiriyorlar. Gece gündüz Hereke Yıldız Spor’un başarısı için çalışıyorlar. Bu azmin bu yıl özlenen Şampiyonluğu getireceğine inancım tamdır. Bu amaç için tüm Körfezimizin, Hereke YıldızSporumuza gönül veren herkesin el ele vererek takıma destek sağlayacağına inanıyorum. Yeni sezon hayırlı olsun. Spordan anlayan spora gönül veren bir ilçeyiz. Sizlerle birlikte bu inanç olduğu sürece başarılar art arta gelecek” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından geçen sezon bulunduğu U12 ligini şampiyonlukla tamamlayan sporculara madalya töreni düzenlendi.

Sporculara madalyalarını Başkan Baran ve Kulüp Başkanı Faruk Denli takdim etti. Madalya törenin ardından sporcularla toplu resim çekilerek program sonlandırıldı.

Kaynak: İHA