Şahinbey'den Varşova Çıkarması

Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı’ndan Fatih Şentürk, Fatih Karakuş ve teknik direktör Ökkeş Böke’nin yardımcı antrenör olarak yer aldığı Ampute Futbol Milli Takımı, Polonya Ampute Futbol 2015 Euro Cup Turnuvası’ndan şampiyon olarak döndü.

11-14 Eylül 2015 tarihleri arasında Polonya’nın Varşova şehrinde düzenlenen Polonya Ampute Futbol 2015 Euro Cup Turnuvası’nda ilk gün İtalya’yı 9-1, İrlanda’yı 5- 0’lık skorlarla geçen Ampute Milli Takımı yarı finale yükseldi. Yarı finalde İspanya’yı 9-0 finalde ise ev sahibi Polonya’yı 2-1 geçerek kupanın sahibi olan Milliler, oynadıkları futbolla herkesin beğenisini topladı. Final maçında penaltı kurtaran Fatih Karakuş büyük alkış toplarken, Fatih Şentürk de performansıyla en iyi oyuncular arasında gösterildi.

“OYUNCULARIM GAZİANTEP’İ VE ŞAHİNBEY’İ ONURLANDIRDI”

Gösterdikleri başarıyla yurda dönen Şahinbeyli futbolcular ve teknik direktör Ökkeş Böke, yaşadıkları mutluluğun tarif edilemez olduğunu söylediler. Böke, “Çok iyi bir kamp döneminin ardından milli takımla birlikte şampiyonaya katıldık. Bütün milli takım oyuncularını tebrik ediyorum. Çok iyi bir performans sergilediler. Kendi oyuncularımı da ayrıca tebrik ediyorum. Gerçekten Gaziantep’i, Şahinbey’i onurlandırdılar. Milli takım kadrosunda yer almak ve şampiyonluk yaşamak benim için de ayrı bir gurur kaynağı. Şimdi yurda döndük ve hemen takımla birlikte yeni sezon hazırlıklarına başladık. Zor bir lig bizi bekliyor. Hedefimiz ligde şampiyonluk yaşamak. Bu süreçte bizden maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na ve Kulüp Başkanımız Cuma Güzel’e çok teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA