Ampute Futbol

Ampute Futbol Milli Takımı'nda yer alan Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı oyuncularından Fatih Şentürk ve Fatih Karakuş ile teknik direktör Ökkeş Böke, Polonya Ampute Futbol 2015 Euro Cup Turnuvası'ndan şampiyon dönmenin mutluluğunu yaşıyor

GAZİANTEP - Ampute Futbol Milli Takımı'nda yer alan Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı oyuncularından Fatih Şentürk ve Fatih Karakuş ile teknik direktör Ökkeş Böke, Polonya Ampute Futbol 2015 Euro Cup Turnuvası'ndan şampiyon dönmenin mutluluğunu yaşıyor.

Şahinbey Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 11-14 Eylül tarihlerinde Polonya'nın Varşova kentinde düzenlenen Polonya Ampute Futbol 2015 Euro Cup Turnuvası'nda ilk gün İtalya'yı 9-1, İrlanda'yı 5-0'lık skorlarla geçen Ampute Futbol Milli Takımı yarı finale yükseldi.

Yarı finalde İspanya'yı 9-0, finaldeyse ev sahibi Polonya'yı 2-1 geçerek kupanın sahibi olan milliler, oynadıkları futbolla beğeni topladı.

Final maçında penaltı kurtaran Fatih Karakuş büyük alkış toplarken, Fatih Şentürk de performansıyla en iyi oyuncular arasında gösterildi.

Yurda dönen Şahinbeyli futbolcular ve teknik direktör Ökkeş Böke, yaşadıkları mutluluğun tarif edilemez olduğunu belirtti.

Çok iyi bir kamp döneminin ardından milli takımla şampiyonaya katıldıklarını anlatan Böke, şunları kaydetti:

"Bütün milli takım oyuncularını tebrik ediyorum. Çok iyi bir performans sergilediler. Kendi oyuncularımı da ayrıca tebrik ediyorum. Gerçekten Gaziantep'i, Şahinbey'i onurlandırdılar. Milli takım kadrosunda yer almak ve şampiyonluk yaşamak benim için de ayrı bir gurur kaynağı. Şimdi yurda döndük ve hemen takımla yeni sezon hazırlıklarına başladık. Zor bir lig bizi bekliyor. Hedefimiz ligde şampiyonluk yaşamak."

Kaynak: AA