Adana ASKİ'den Altın Koza Basketbol Turnuvası

ADANA - Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımlarından Adana ASKİ, Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ Genel Müdürlüğü'nün katkılarıyla Altın Koza Basketbol Turnuvası düzenleyecek.

Adana ASKİ Spor Kulübü Başkanı ve ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar, yazılı açıklamasında, bu yıl ilk kez düzenleyecekleri sezon öncesi turnuvanın 19-21 Eylül tarihlerinde yapılacağını, adını ise Altın Koza Turnuvası olarak belirlediklerini kaydetti.

Turnuvanın adının, şehirle bütünleşen ve Adana'nın tanıtımına katkı sağlayan bir isim olduğunu ifade eden Pekar, organizasyon kapsamında planladıkları birçok etkinliği Türkiye'nin son günlerde içerisinde bulunduğu durumu göz önüne alarak sade bir şekilde yapmaya karar verdiklerini belirtti.

Pekar, "Bu yıl turnuvaya Adana ASKİ, Adana BOTAŞ, Canik Belediyespor ve Orduspor katılacak. Maçlar, Menderes Spor Salonu'nda yapılacak. Önümüzdeki yıl turnuvaya katılan takım sayısını 8'e çıkarıp, içerisinde birçok etkinlik yaparak daha kapsamlı hale getirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA