Erzincan Valisi Süleyman Kahraman Şehitler İçin Fatiha İstedi

Erzincan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından Erzincan’daki amatör futbol kulüplerine yönelik bir program düzenlendi.Düzenlenen programda Erzincan Valisi Süleyman Kahraman şehitler için dua çağrısında bulundu.

2015-2016 yılı futbol ligi kura çekilişinin yapıldığı programda yakın zamanda başlayacak olan amatör ligde mücadele edecek olan takımlar belirlendi.

Gerçekleştirilen programa Erzincan Valisi Süleyman Kahraman ile birlikte, Belediye Başkan Yardımcısı Karabey Atıcı, Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu, ASKF Başkanı Lokman Turan ve çok sayıda kulüp başkanı ile davetliler katıldı.

Kahvaltı öncesi konuşmaların yapıldığı programda yeni sezonun hayırlı olması dileklerinde bulunan katılımcılar futbol takımlarına başarılar diledi.

Düzenlenen programda konuşan Vali Süleyman Kahraman, konuşmasının başında öncelikle şehitler için Fatiha Duası okunmasını isteyerek; “Hepimizin bildiği gibi, sizlerin de duyarlılık gösterdiğiniz şehitlerimiz var. Öncelikle onlara Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara şifa diliyorum. Şehitlerimiz için öncelikle Fatiha Duasını okuyalım” dedi.

Vali Kahraman konuşmasında; “Spor alanında ilimizin büyük başarıları olduğu kadar, bir takım sorunları da var. Sevgili arkadaşlar biliyorum sizler spora gönül vermiş bireyler fedakarlık yaparak, bu işi yürütüyorsunuz. Amacımız burada bir araya gelip birbirimizi tanıyıp amatör sporun var olan sorunlarına çözüm bulmaktır. Valilik olarak her alanda gayret gösteriyoruz. Bildiğiniz gibi Refahiyespor, 24 Erzincanspor’a dönüştü. Yükümüz ağır bunların sorumlulukları ile de ilgileniyoruz. Biz neden sıkıntı var demiyoruz, tüm mesai arkadaşlarımızla birlikte elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.

Amatör spor kulüpleri için de elbette yasal çerçevede yardımcı olacağız. İsterim ki; tüm sorunların üstesinden gelelim. İnşallah bu toplantının hayırlara vesile olmasını diliyor iyi sonuçlar çıkmasını temenni ediyorum” dedi

Kahvaltı ve konuşmaların ardından karşılıklı bilgi alış verişi yapılarak, sorunlar tek tek not edildi. Amatör spor kulüp temsilcileri Vali Süleyman Kahraman’a ilgi ve alakasından dolayı teşekkür etti.

Kaynak: İHA