Dragon Bot Yarışları Nefes Kesti

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 3. Geleneksel Dragon Bot Yarışları başlangıç heyecanı ile nefes kesti.

Saat 11.30’da başlayan sıralama ve eleme turlarında 20 takımdan 240 sporcu kıyasıya yarıştı. Sevgi Kafe karşısındaki liman içinde yapılan yarışlara, vatandaşlarda sahil kenarından izleyerek ilgi gösterdi. Yarışların ardından ödül töreni düzenlenecek. Birinci olan takıma 2 bin 400 lira, ikinci olan takıma bin 200 lira ve üçüncü olan takıma ise 600 lira para ödülü verilecek.

Yaptıkları spor faaliyetleriyle gençleri kötü alışkanlıklardan uzattıklarını belirten Samsun Büyükşehir Belediyesi Yarışlar Koordinatörü Armağan Yıldız, “Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak üçüncüsünü düzenlediğimiz dragon bot yarışları tüm heyecanı ile devam ediyor. Samsun halkının bu konu hakkında bir beklentisi bulunuyor. Biz de belediye olarak bu konun gereğini yerine getirmekteyiz. Müsabakalara 20 takım katılıyor. Birinci, ikinci ve üçüncü takıma ödül verilecektir” dedi.

Yarışmaya katılan sporcular ise kendilerine bu fırsatı veren Samsun Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederek yarışlarda galip gelmek için her şeylerini ortaya koyacaklarını söylediler.

Kaynak: İHA