Denizli'de Futbolculardan Teröre Tepki

Dezinlisporlu futbolcular ve teknik heyet, antrenmana Türk bayrağı açarak çıktı

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlisporlu futbolcular ve teknik heyet, artan terör saldırılarını antrenman öncesi bayrak açarak protesto etti.

Yeşil siyahlı takım, cumartesi günü karşılaşacağı Adanaspor maçı hazırlıklarını sürdürdüğü Şemikler Haluk Ulusoy tesislerindeki antrenman öncesi, son zamanlarda artan terör saldırılarına karşı tepkisini Türk bayrağı açarak gösterdi.

Teknik direktör Mehmet Altıparmak, böyle bir zamanda herkesin bütünleşmesi gerektiğini belirterek birlik beraberliğe ülkenin, şehrin ve takımların da ihtiyacı olduğunu söyledi.

Türkiye'nin zor günlerden geçtiğini dile getiren Altıparmak, "Ateş düştüğü yeri yakar ama bizler de çok üzülüyoruz. Allah kimseye avlat acısı tattırmasın. Evlatlarımız haince öldürülüyor. Bu vatanı kimse yıkamadı, yıkamaz da. Analar ağlamasın, evlatlarımız ölmesin" dedi.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada ise terör saldırıları ve verilen şehitlerin ülkeyi derinden yaraladığı belirtilerek, "Son zamanlarda artan hain terör saldırılarını bir kez daha nefretle kınıyor, şehit düşen polislerimize ve askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralanan kahraman asker ve polislerimize acil şifalar diliyoruz. Hain saldırıda Denizlili polis memuru Hasan Eser'in de şehit olması acımızı bir kat daha artırmıştır. Başta hemşehrimiz Hasan Eser olmak üzere tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehidimiz Hasan Eser'in ailesi, şehrimize ve Türk halkına başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: AA