Yıldız Boksörlere Dünya Şampiyonası İçin Başarı Diledi

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Yıldızlar Dünya Şampiyonası öncesinde Erzurum’da Baş Antrenör Gürkan Sönmez yönetiminde kampa giren Yıldız Erkekler Boks Milli Takımına başarı dileğinde bulundu.

Türkiye Boks Federasyonu tarafından Rusya’da yapılacak olan Yıldızlar Dünya Boks Şampiyonası öncesinde Erzurum’da kampa alınan milli boksörler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’i ziyaret etti. Baş Antrenör Gürkan Sönmez ile yardımcı antrenörler Erol Bat, Mehmet Başar Başak ve Mehmet Ali Can Şahin yönetiminde kampta bulunan Yıldız Milli Boks Aday Kadrosu’nda 28 sporcu bulunuyor. Erzurum Palandökenspor’un Avrupa üçüncüsü boksörü Ahmet Otcu ile Palandöken Gençlikspor’dan İbrahim Hakkı Gezer’inde yer aldığı 28 kişilik boksör ordusu hazırlıklarını baş antrenör Gürkan Sönmez ile yardımcı antrenörler nezaretinde yoğun bir tempoda sürdürüyor.

DÜNYA ŞAMPİYONASI EYLÜLDE RUSYA’DA

Yıldız Erkekler Dünya Boks Şampiyonası 4-14 Eylül 2015 tarihlerinde Rusya’nın St Petersburg kentinde yapılacak. Zorlu dünya şampiyonası öncesinde boksörlerin Erzurum’da yüksek irtifa kampı yapmasının kendilerini mutlu ettiğini belirten Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, sporculara ve teknik heyete başarı dileğinde bulundu. Taşkesenligil, “Sizlerin Türk bayrağını dalgalandırmanız ve İstiklal Marşımızı okutmanız bizlere gurur veriyor. Sizlerden başarılı sporcu olmanızın yanı sıra, dinine ve ahlaki değerlerine de bağlı birer gençler olarak yetişmeniz en büyük arzumuzudur. Çünkü sizler spora yeni başlayacak olan çocuklara da iyi birer örnek olacaksınız. Ben size ve antrenörlerinize şimdiden başarılar diliyorum. ” dedi.

Yıldız Milli Boks Takımı Baş Antrenörü Gürkan Sönmez de, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “İl müdürümüz tesislerinin kapılarını bizlere açtı, şuan hazırlık kampımız çok iyi bir ortamda geçiyor. Artık tüm gücümüzle Dünya Şampiyonasına odaklanmış durumdayız” diye konuştu.

Boksörlerin Taşkesenligil’i ziyaretinde GHSİM Spor Şube Müdürü Güngör Şenses de hazır bulundu.

Kaynak: İHA