Giresunspor'da 3 İmza Birden

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, 3 yabancı oyuncuyla sözleşme imzaladı.

Yaklaşık 1 ay süren Afyon kampına davet ettikleri üç yabancı ile anlaşan Giresunspor yönetimi bugün kulüp tesislerinde futbolcuları basına tanıttı. Giresunspor tesislerinde yeni transferler Brezilyalı Waldison Rosrigues De Souza, Sandro Edmilson Andre ve Kamerunlu Herve Tchami ile basının karşısına çıkan kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, üç yabancı futbolcunun da Giresunspor için ciddi potansiyel taşıdığını ve takıma katkı sunacağına inandığını belirterek, “Üç futbolcunun da Giresunspor’un şartlarını kabul ederek sözleşme imzalamayı kabul ettiler. Mütevazı bir bütçe ile bu yola çıktık. Ben şartlarımızı kabul ederek, bu zorlu savaşta bizlerle olmayı kabul ettikleri için üç futbolcuya teşekkür ediyorum. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Giresunspor’a Brezilya Lig’inde mücadele eden Santa Cruz takımında gelen Waldison Rosrigues De Souza ise yaptığı açıklamada, “Giresunspor’a gelmekten dolayı duydukları mutlulukları dile getirerek, yeşil-beyazlı takımın başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Diğer iki transfer ise Sandro Edmilson Andre, Dubai liginde mücadele eden Al Orubah takımından, Kamerunlu Herve Tchami ise İran liginde mücadele veren USM Bel-abbes takımında transfer edildi.

Kaynak: İHA