Takımını Seven Lisanlı Ürün Alsın

Eskişehirspor’un amblemi bulunan lisanssız ürünler kulübe hiçbir fayda sağlamadığı gibi, Es Store’de satılan orijinal ürünlerden pahalı olabiliyor.

Kırmızı siyahlı takıma ait forma, atkı, bere ve Eskişehirspor ambleminin baskılı olduğu her ürün satıldığında kulübe bir nebze katkıda bulunuyor. Es Store haricinde piyasada satılan sahte ürünler ise takıma hiçbir katkı sağlamadığı gibi orijinal ürünlerin satılmasını da etkileyebiliyor.

Konuyla ilgili konuşma yapan Es Store mağaza sorumlusu Tolga Doğan, dışarıda satılan yan sanayi formaların kimi zaman mağazada satılanlardan daha pahallı olabildiğini söyledi.

Mağazadan alınan orijinal çakmağın dahi kulübe katkısı olduğunu söyleyen Doğan, “Dışarıda bulunan ucuz formalara göre daha hesaplı formalar mağazamızda mevcut, sahte ürün almalarına gerek yok. Hem buradan ürün aldıklarında takıma büyük katkısı oluyor. Dışarıda 20 TL’ye satılan taraftar formalarının aynı kalitesini mağazamıza 10 TL’ye bulmak mümkün. Buradan alınan bir çakmak ve çorap bile kulübümüze katkı olarak geri dönüyor. Eskişehirspor’u seven orijinal ürünleri tercih etsin” dedi.

“FARKLI ŞEHİRLERDEN GELEN İNSANLAR ÇEŞİT BOLLUĞUNU GÖRÜNCE ŞAŞIRIYOR”

Mağazada bulunan ürünlerin çeşit bolluğundan da bahseden mağaza sorumlusu Tolga Doğan, “Farklı şehirlerden insanlar çeşit sayısını görünce şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Bazıları kendi kulüplerinde bu kadar fazla çeşit olmamasından dolayı şikayet ediyor” ifadelerini kullandı.

“TARAFTAR OLARAK HERKESİ LİSANLI ÜRÜN ALAMAYA DAVET EDİYORUM”

Eskişehirspor taraftarı Ümit Öztürk isimli taraftar ise, herkesi kendisi gibi lisanlı ürün almaya davet etti. Öztürk, “tüm taraftar kardeşlerimiz lisanlı ürün alamaya davet ediyorum. Kulübe katkısı olmayan ürünleri almamalarını bende bir taraftar olarak rica ediyorum. İçinde Eskişehirspor aşkı olan herkes lisanlı ürünleri kullanmalı” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA