Bozüyük'te 'Şehitlere Saygı' Futbol Turnuvası

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bulunan Cihangazi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından "Şehitlere Saygı Futbol Turnuvası" düzenlendi.

Turnuva öncesinde şehitler için saygı duruşunda bulunuldu. Turnuvadaki ilk vuruş şehit babaları tarafından yapılarak turnuvanın startı verildi.

12 Ağustos’a kadar devam edecek turnuvada 8 takım mücadele edecek. Dernek Başkanı Hüsnü Hüner, dernek olarak birlik beraberliği pekiştirmek ve şehitleri saygıyla anmak için bu turnuvayı düzenlediklerini söyledi.

Hüner, “Cihangazi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlemiş olduğu Cihangazi Köyü Şehitlerimizi anma futbol turnuvası başlamış olup 12 Ağustos tarihinde sona erecektir. Cihangazi halkımızın bu turnuvaya vermiş oldukları maddi ve manevi katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Başta köyümüz şehitlerinden şehit Astsubay Fikret Son ve şehit onbaşı Mahmut Ekinay ve tüm şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. Turnuvaya verilecek her türlü desteği Cihangazispor Kulübümüz ve şehit yakınlarımıza aktaracağız. Şahsım ve yönetim kurulum adına başta turnuvaya katılan takımlara ve futbolseverlere şimdiden teşekkür ederek takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Şehit aileleri de, böyle bir turnuvanın şehit olan evlatlarının anısına düzenlenmiş olmasından dolayı çok duygulandıklarını söyleyerek, emek veren herkese teşekkür ettiler. Turnuvanın ilk akşam karşılaşmalarında Karatepe Çayırkulağı’nı, Sıvatlık ise Kocakır’ı aynı skorlarla 6-4 yendi. Turnuvaya, Cihangazili futbolseverler de yoğun ilgi gösterirken, karşılaşma boyunca tezahürat ve sevgi gösterileriyle takımlarını desteklediler.

Kaynak: İHA