Adana Demirspor, Altyapıya Eğildi

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un altyapı sorumlusu Edip Gülnar, terbiyeli, ahlaklı ve kaliteli oyuncular yetiştirmek için altyapılarını daha da verimli hale getirmeleri gerektiğini bildirdi.

Gülnar, yazılı açıklamasında, göreve geldikleri günden bu yana altyapı tesislerinde önemli mesafeler katettiklerini belirterek, bu anlamda kendilerine büyük destek veren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve kulüp başkanı Sedat Sözlü'ye teşekkür etti.

Türk futboluna ve Adana Demirspor'a kaliteli ve düzgün oyuncular kazandırmak adına büyük gayret içinde olduklarını ifade eden Gülnar, şunları kaydetti:

"Hem sahalarımızda hem de altyapı binalarımızda çok önemli düzenlemeler yaptık. Terbiyeli, ahlaklı ve kaliteli oyuncular yetiştirmek için altyapımızı daha da verimli hale getirmemiz gerekiyor. Çocuklarımızın her türlü güvenliklerini sağlayarak iyi sporcular yetiştireceğiz. Çok heyecanlı ve genç bir başkanımız olan Sedat Sözlü, göreve geldiği günden itibaren gece gündüz demeden sürekli Demirspor için mücadele veriyor. Bu sezon yine hedefimiz şampiyonluk olacak. Başkanımız idaresindeki yönetim kurulu olarak çok büyük gayret göstereceğiz."

Altyapı teknik sorumlusu Rasin Gürcan ise son düzenlemelerle daha iyi imkanlar sunularak futbolcu yetiştireceklerini bildirdi.

Kaynak: AA