Havza Belediyespor Hazırlık Maçı

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) ekiplerinden Havza Belediyespor sezon hazırlığına oynadığı hazırlık maçı ile devam etti.

Havza Belediyespor, BAL ekiplerinden Erbaaspor ile oynadığı ilk hazırlık maçını 4- 3 kaybetti.

Havza İlçe Stadında oynanan hazırlık maçını Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Kulüp Başkanı Aziz Pekşen, Erbaa Belediye Başkan Yardımcısı ve Erbaaspor Kulübü Başkanı Bülent Uzun, kulüp yöneticileri ve çok sayıda Havzalı sporsever izledi.

İkiz, takımın performansından memnun olduklarını belirterek, "Bu maçlar nihayetinde hazırlık amacı ile yapılmakta. Önemli olan yenmek veya yenilmek değil, eksikleri görmek ve bunları gidermek. Havza Belediyespor’un önümüzdeki sezon üçüncü ligde mücadele edeceğine güvenimiz tam" dedi.

Havza Belediyespor Kulübü Başkanı Aziz Pekşen, takımın bölgesel lig hazırlıklarına ara vermeden devam ettiğini belirterek, "Takımımız ilk yarı as kadrosu ile sahada idi ve 2 - 1 üstünlükle ilk yarıyı tamamladık. İkinci yarı ise yedek ve genç oyunculardan oluşan bir takımla sahadaydık. Maçı 4-3 kaybettik ama yedek ve genç oyuncularımızı deneme ve onların da tecrübe kazanması adına güzel bir maç oldu. Şu an kamp sürecimizin sonuna geldik. Kadromuzu 25 kişiye indirdik. 6 gün daha sürecek kamp sonunda hocamızın raporu doğrultusunda gerekli mevkilere transfer yapılacak.  Sayın Erbaaspor Kulübü Başkanı Bülent Uzun’a ve ekibine maç için teşekkür ediyor ve kendilerine başarılar diliyorum. Hedefimiz olan 3. Lig için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Erbaa Belediye Başkan Yardımcısı ve Erbaaspor Kulübü Başkanı Bülent Uzun ise güzel bir maç olduğuna değinerek, "Her iki takım için de iyi bir hazırlık maçı oldu. Havza Belediyespor takımına başarılar diliyorum" ifadesinde bulundu.

Kaynak: AA