Muğlaspor Okçuluk Takımı Zafer Kupası'na Gitti

Çalışmalarını Yatağan Kaya Köstepen Şehir Stadı'nda sürdüren Muğlaspor Okçuluk Takımı, antrenmanlarını tamamlayarak şampiyona için Çanakkale'ye hareket etti.

Antrenör Ejder Sözen yönetimindeki Muğlaspor Okçuluk Takımı, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde yarın başlayacak ve 30 Ağustos'a kadar devam edecek Türkiye Okçuluk Federasyonu Minikler Türkiye Şampiyonası'na haftanın her günü üç antrenmanla hazırlandı.

Sözen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 4 yıldır katıldıkları 9 ulusal şampiyonadan 43 madalya ve 12 Türkiye rekoru ile döndüklerini anlattı. Gelibolu'daki şampiyonaya hazır olduklarını kaydeden Sözen, şampiyonaya 11-12 yaş makaralı erkek, 11-12 makaralı kız, 13-14 makaralı erkek ve 13-14 yaş kız kategorilerinde katılacaklarını açıkladı.

Son antrenmanlarını Kaya Köstepen Şehir Stadı'nda yaptıklarını anlatan Sözen, "Burası, sporcuların turnuvaya uyum sağlaması için daha uygun bir yer. Şampiyonada elimizden gelen her şeyi yapacağız ve Muğla'yı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Umarım bize destek verenleri sevindirecek sonuçlarla döneriz" dedi.

Kaynak: AA