Seferihisar'da Plajın Yeni Kralı İztur

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Seferihisar Belediyesi tarafından düzenlenen Seferihisar Akarca Plaj Futbolu Ligi Etabı’nda şampiyon İztur oldu.

Seferihisar ilçesinde düzenlenen ve dört takımın katıldığı Akarca Plaj Futbolu Ligi Etabı nefesleri kesti. Dört takım, şampiyonluk için kıyasıya mücadele ederken, finalde Seferihisar Cittaslow ve İztur takımları Akarca Plaj Futbol Sahası’nda karşı karşıya geldi. 5 yıldır turnuvaya taraftarı ile renk katan ve hiç final göremeyen İztur ve 5 yıldır şampiyon olan Seferihisar Cittaslow ilk kez final mücadelesinde karşılaştı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Seferihisar Belediyesi tarafından düzenlenen turnuvada, Seferihisar Cittaslow’u uzatma dakikalarının son saniyesinde attığı gol ile 5-4 yenen İztur şampiyon oldu. Şampiyon olan İztur, Alanya’da düzenlenecek Türkiye süper finallerine katılmaya hak kazandı. İlginin ve rekabetin büyük olduğu turnuvada Hisar Spor 3. ve Akarca Spor 4. oldu.

Akarca Plaj Futbolu Ligi Etabı’nda, turnuvanın en değerli oyuncuları İztur takımından Necdet Özkan olurken, en centilmen oyuncu ise Akarca Spor takımından Serkan Banazlı seçildi. Turnuvada gol kralı 7 gol ile Hisar Spor takımından Fatih Aktaş ve en değerli kaleci de İztur takımından Yasin Çamtopçu oldu.

Kaynak: İHA