Başarılı Sporcular Kaymakam Örnek'i Ziyaret Etti

Borçka ilçesinde başarılı sporcular Kaymakam Ertuğrul Örnek'i ziyaret etti.

Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Memiş Türk, Şehit Savaş Gedik Lisesi Karate Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Sedat Yıldırım, Karate Antrenörü Şirin Ali Öz ve karate sporcularını Kaymakam Örnek, makamında ağırladı.

Karate Antrenörü Şirin Ali Öz, "Hazar Ülkeleri Tekvando Turnuvasına toplamda 1009 sporcunun katıldığı yarışmada 4 sporcumuz derece elde ederek göğsümüzü kabarttı. Trabzon'da yapılan turnuvaya ilçemizden 6 gencimiz katıldı, bunlardan 4 tanesi derece elde etti. Turnuvaya katılan sporcularımızdan İrem Yıldırım (+54 kilo), Tolga Kurtuluş (35 kilo), Tahacan Kurtuluş 50 kilo'da ikinciliği, Mevlüt Furkan Gül 40 kiloda üçüncülüğü, Murat Öz 75 kiloda üçüncülüğü, Zehra Yılmaz 47 kiloda birinciliği elde etti" dedi.

Başarılı sporcuları tebrik eden Örnek, "Borçka gençliğinin yarını için umut ve gurur kaynağısınız. Elde etmiş olduğunuz bu başarılar ilçemize sığmayacak kadar büyüktür. Sizler Artvin ilimizin başarı neferlerisiniz. Bu başarılı sporcuların illi temsil etmesiyle gurur duyuyorum. Atatürk'ün de belirttiği gibi 'Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim' sizin sporda göstermiş olduğunuz bu başarılarınızı hayatınızın her alanında devam ettirip çevrenizdeki gençlere örnek olacağınızdan eminim. Bu amaçla Kaymakamlık olarak bizler her daim sizlerin yanınızdayız" dedi.

Kaynak: AA