Şampiyonluk Hedefi Sıcak Dinlemedi

Yazıhan ilçesinde Atlı Spor Kulübü takımı, Çeyrek Final Grup Müsabakası şampiyonu olabilmek için sıcak havaya aldırmadan antrenmanlarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Malatya ilinde bir tek Yazıhan ilçesinde bulunan Atlı Cirit Spor Kulübü takımı, Çeyrek Final Grup Müsabakası için sıcak havaya aldırmadan antrenmanlarını sürdürüyor. Sıcak havaya aldırmadan, ciritçiler, bölgeler arası cirit müsabakalarında birinci olabilmek için antrenman yaparak, atlarına eğitim veriyorlar.

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Malatya’nın tek atlı cirit spor kulübünün Yazıhan da olduğunu belirterek, kulüp olarak amaçlarının 4-5-6 Eylül’de yapılacak olan Çeyrek Final Grup Müsabakası şampiyonasını elde etmek olduğunu söyledi.

Çeyrek Final Grup Müsabakası şampiyonluğu hedefine ulaşabilmek için sporcuların sıcak havaya aldırmadan yoğun bir şekilde antrenman yaptıklarını anlatan Öztürk, “Atlarımızın alınmasında bizden desteklerini esirgemeyen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük’e ve iş adamı Muharrem Poyraz’a yapmış oldukları katkıdan dolayı bölgemiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Zaman zaman sakatlanmaların olmasına rağmen antrenmanların yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade eden Nihat Yıldız, “Atlarımıza her hafta eğitim yaptırdığımız için şu an çok formdalar. Bizden desteklerini esirgemeyen belediye başkanlarımıza karşı mahcup olmamak için Çeyrek Final Grup Müsabakası şampiyonu olabilmemiz için sıcak havaya aldırmadan, zaman zaman sakatlanmalar olmasına rağmen hedefimize ulaşmak için çok çalışıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA