TKİ Linyitspor Sezonu Açtı

3. Lig takımlarından TKİ TavşŸanlı Linyitspor, sezon açılışŸını yeni yapılan ada stadında gerçekleşŸtirdi.

Sezon açılışŸına Kütahya Milletvekili Pof. Dr Vural Kavuncu, TavşŸanlı Kaymakamı Numan HatiopoğŸlu, Belediye BaşŸkanı Mustafa Güler ve Linyitspor Kulüp BaşŸkanı Hayrettin Yüksel, GLİ Müessese Müdürü Mustafa LJokuslu, Tunçbilek Belediye BaşŸkanı Agah AşŸkın, Tepecik Belediye BaşŸkanı Adnan Korkmaz, TavşŸanlı Ak Parti İlçe BaşŸkanı Hilmi GümüşŸ, TavşŸanlı TKİ Linyitspor Yönetimi, taraftarlar, teknik heyet, futbolcular ve vatandaşŸlar katıldı.

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, burada yaptığŸı konuşŸmada, yeni sezonda TKİ Linyitspor'dan daha büyük başŸarılar beklediklerini ifade ederek, bu konuda üzerine düşŸenleri yapma gayreti içerisinde olacağŸını söyledi.

TavşŸanlı'nın yeni stadına kavuşŸtuğŸunu ifade eden Kavuncu, "şžimdiki stadımız gerçekten herkesin gurur duyması gereken ve üst standartlarda yapılmışŸ bir stattır. Stadımız çim sahası yüksek drenaja sahip tartan pistimizle birlikte, koltuklu seyirci tribünlerimiz, doğŸalgaz ısıtmamız, gece aydınlatması, ses sistemleri ve tribünlerin altında olan beşŸ adet kapalı spor salonu, etrafında ki ada mesireliğŸi ile birlikte gerçekten bir butik haline geldi. Hepimizin gurur duyacağŸı yeniliklere sahip konuma geldi" diye konuşŸtu.

TavşŸanlı Kaymakamı Numan HatipoğŸlu da TKİ Linyitspor'un o muhteşŸem zamanlarına geri döneceğŸine inandığŸını dile getirerek, "Bir sezon boyunca top koşŸturacak olan teknik heyet kardeşŸlerime futbolculara sonuna kadar çaba ve emeğŸinizin karşŸılığŸınızı alacağŸınızı ifade etmek istiyorum" dedi.

Belediye BaşŸkanı Mustafa Güler ise TKİ Linyitspor'un ilçenin tanıtımına büyük katkı sağŸladığŸına işŸaret ederek, takımın bu sezon büyük başŸarı sağŸlayacağŸına inandığŸını kaydetti.

KonuşŸmaların ardından TKİ Linyitspor ile Ankara Demirspor sezon açılışŸ maçını yaptı.

Kaynak: AA