Manavgatspor'da Kastamonuspor 1966 Hazırlıkları

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele edecek Manavgatspor, ligin ilk maçında deplasmanda Kastamonuspor 1966 ile karşılaşacak.

Manavgatspor, Kastamonuspor hazırlıklarını Ahmet Fazıl Sezer Tesisleri'nde sürdürdü. Günde tek idmanla hazırlanan Manavgatspor'da antrenmana sakatlığı bulunan Ferhat dışında tüm futbolcular katıldı. Oyuncular sahada dayanıklılık çalışmaları yaptıktan sonra taktik antrenman gerçekleştirildi. Antrenmanda Tunahan ve Deniz ise ayrı çalıştı.

Manavgatspor Sportif Direktörü Kamil Atalay, 23 Ağustos'ta deplasmanda oynayacakları Kastamonuspor karşılaşmasında galibiyet hedeflediklerini ve lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Hazırlıkları günde tek idmanla sürdürdüklerini anlatan Atalay, sakatlıkları bulunan ve tedavileri süren Tunahan ve Deniz'in maça yetişebileceğini, Ferhat'ın ise maçta yer alamayacağını belirtti.

Geçen yıla göre takının çok daha iyi olduğunu ifade eden Atalay, şöyle konuştu:

"Geçen yıl genç bir kadro kurmuştuk. Kadromuzun yüzde 90'ı duruyor. Bu genç arkadaşlarımız tecrübe kazandı. Yeni transferlerimizle bu yıl çok daha iyi bir takım olacağız. Tabi ligde sistem değişti. Yaş kategorisi 4'ten 10'a çıktı. Bu nedenle ligde ne olacağını henüz bilemiyoruz. Ama biz yaş kotasının çıkmasına rağmen gençlerle yolumuza devam edeceğiz. Zor bir gruptayız ama iddialıyız. Lige en iyi şekilde hazırlandık ve iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz."

Nevşehir'de 13 gün süren kamp hakkında bilgi veren Atalay, kampın çok iyi geçtiğini ve futbolcuların kısa sürede uyum sağladığını belirtti. Kamp süresince 5 hazırlık maçı yaptıklarını anlatan Atalay, şunları söyledi:

"Kamp süresince futbolcularımızı görmek için 5 hazırlık maçı yaptık. Tüm maçlarda berabere kaldık. Üsküdarspor, Bingölspor, Arsinspor ve Erzinspor ile 1-1 berabere, Kozanspor ile 2-2 berabere kaldık. Maçlarda hep üstün oynadık ve öndeyken berabere kaldık. Kamptan sonra da Manavgat'ta Kemerspor 2003 ile bir hazırlık maçı yaptık ve 3-2 kazandık."

Kaynak: AA