İlknur Gedik Yeniden Milli Takımda

Kütahya’da, Kick Boks’un ’Altın Kızı’ olarak adlandırılan Dünya Şampiyonu sporcu İlknur Gedik, İzmir’de 2016 Haziran ayında yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda yine Türkiye Şampiyonu olarak milli takıma seçildi.

Gedik, 22 Ağustos’da İspanya’da yapılacak olan Avrupa Kick Boks Şampiyonası’na katılmak üzere 12 Ağustos’da Bolu’da başlatılan milli takım kampına katılmıştı. Bir süre önce, Türkiye Şampiyonası’nda bir başka dünya şampiyonu olan İstanbullu sporcu Nazmiye Tatar’ı yenerek Türkiye Şampiyonu olan Kütahyalı sporcu İlknur Gedik, Kick Boks Federasyonu yetkililerinin de büyük beğenisini kazandı.

Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet Arabacı yaptığı açıklamada, "İnşallah kariyerine Avrupa şampiyonluğunu da katacak olan İlknur Gedik’in bu başarısında emeği geçen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ve son zamanlarda desteğini eksik etmeyen Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’na, sporcumuzla bire bir ilgilenen ve her zaman yanında yardımında olan bölge hakemimiz Fatma Çakır’a, sporcumuza ve ailesine Kick Boks İl Temsilciliği olarak teşekkürlerimizi iletir, sporcumuza başarılar dileriz" dedi.

Kaynak: İHA