Eğirdirspor'dan, Muratpaşa Belediyespor'a Gol Yağmuru

Bölgesel Amatör Lig’de(BAL) Isparta’yı temsil edecek olan Eğirdirspor hazırlık maçında Muratpaşa Belediyespor’u 5-0 mağlup etti.

Eğirdir İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmada Eğirdirspor’un gollerini 11’inci dakika’da Bulut Akbaş, 13’üncü dakikada Gökay Özdemir, 47 ve 70’inci dakikalarda Burak Gezer ve 89’uncu dakikada Süleyman Metin attı. Eğirdirspor karşılaşmanın 75’inci dakikasında Cem Çetin ile bir de penaltı atışından yararlanamadı.

HERKESİN KULÜBE DESTEK OLMASINI İSTİYORUM

Eğirdirspor Teknik Direktörü Hakan Hayati Karaca maç sonunda yaptığı açıklamada "2 Eylülde oynanacak olan Türkiye Kupası maçına kadar buna benzer 2-3 hazırlık maçı daha yapacağız. Oyuncularımın bugün gösterdiği performanstan memnunum. İyi bir takım olma yolunda ilerliyoruz. İnşallah sezona damga vurarak Eğirdirspor’u yıllardır hasret olunan 3. Lig’e bu yıl çıkmayı hedefliyoruz. Bize her türlü konuda ellerinden gelen gayreti gösteren yönetimimize çok teşekkür ediyorum. Eğirdir ve Isparta halkının desteğine ihtiyacımız var. Herkesten bu kulübe destek olmalarını istiyorum" dedi.

Kaynak: İHA