Ozan satılmak için pazarlandı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman "Ozan satılmak için pazarlandı" dedi.

Ozan satılmak için pazarlandı
Beyaz Futbol'da Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın çok özel açıklamaları vardı. Ormani transfer konularına değindi ve gündemle ilgili konuları değerlendirdi. Başkan Fikret Orman, yapılan özel röportajda şu ifadeleri kullandı:

OZAN TUFAN TRANSFERİ

Öncelikle çok kaliteli ve dürüst bir hocamız var. Ozan Tufan pazarlığa çıkmış bir oyuncu olarak satılacaktı ve satıldı. Olmazsa olmazımız değildi. İlgileniyorduk ve bütçeye uygun olursa düşünecektik. Bursaspor ile aramızdaki çekişme ve zamanında olan gerilimler, Recep Bölükbaşı'nı etkilemiş olabilir.

LUCAS LEİVA TRANSFERİ

Oyuncuyla ilgili olarak "ilgileniyor musunuz?" sorusuna " Böyle bir şey olsa da söylemem, ilgilendiğimiz oyuncular var ve 1 tanesini alacağız. " dedi

CENK'İN DAHA FAZLA GAYRET GÖSTERMESİ GEREK

Cenk'in daha fazla gayret gösterip birinci kaleciliği alması gerek. Eğer garey gösteremezse buralara gelemez. Galatasara'a transferi konusunda "henüz öyle bir karar yok" diyen Orman, "eğer kaleci ihtiyacı doğarsa değerlendiriz" sözlerine yer verdi.

"ÇETE" TARTIŞMASI

Oyuncularımız popüler olan isimler, giyim tarzlarını abartmamak lazım. Çete toplandı gibi şeyler hoş değil. Mario Gomez'de o arabada yoktu ve İtalya'daydı. Böyle haberlere kızıyorum.