Kepezli Çocuklar Tam Olimpik Havuzda Yüzüyor

Kepez Belediyesi’nin spor okullarına katılan yüzlerce çocuk, modern tesislerde spor yapmanın keyfini yaşıyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediyenin modern tesislerinde sporla

buluşturduğu çocukların çalışmalarını yakından takip ediyor. Başkan Hakan Tütüncü, 7-16 yaş çocuklara yönelik açtıkları spor okulunun, futbol, basketbol, voleybol, tekvando ve tenis branşlarından sonra güreş ve yüzme branşlarını da ziyaret etti.

HEYETLE ZİYARET ETTİ

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, çocuklara yönelik yaptıkları çalışmaları yerinde görmeleri amacıyla spor okulu ziyaretine Ak Parti Antalya İl Teşkilatı Ar-Ge Başkanı Mesut Topçu’yu, Ak Parti Kepez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Kaya’yı, Adil Gökkaya’yı, Mustafa Turan’ı, iş adamları Necip Çetinkaya’yı ve Nebi Sezgin’i de davet etti. Meclis Üyeleri Ramazan Çakır, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy ve Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu da ziyarete eşlik etti.

GÜREŞÇİLER GURURLANDIRDI

Başkan Tütüncü ve beraberindeki heyet ilk olarak Turgut Özal Spor Salon’unda çalışmalarını sürdüren güreş takımını ziyaret ettiler. Tütüncü ve beraberindekiler, güreşçilerin antrenmanını bir süre izlediler. Kepez Belediyespor Güreş Takımı Antrenör Şerafettin Uysal heyete, güreş takımı hakkında bilgi verdi.

TÜTÜNCÜ’DEN ÇOCUKLARA TAM DESTEK

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü ve beraberindeki heyet, daha sonra Kepezpark Varsak Kompleksi’nde, Antalya’da bir ilk olan Adnan Menderes Tam Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nda yüzme kursundaki çocuklarla bir araya geldiler. Başkan Hakan Tütüncü, modern bir tesiste, uzman öğreticiler eşliğinde,6-14 yaş arası bin 500’e yakın çocuğu yüzme sporuyla buluşturduklarını söyledi.

Modern tesislerde çocuklara ve gençlere spor eğitimi vermenin belediyenin en önemli görevlerinden bir tanesi olduğuna işaret eden Tütüncü, "Spor okulumuzda çocuklarımız, hem güreş eğitimi alıyorlar hem de antrenörlerinden iyi ve güzel insan olmanın yollarını öğreniyorlar. Belediyemiz tüm imkanlarıyla çocukların ve gençlerin yanında olmaya, onlara destek vermeye devam edecek" dedi.

Modern bir havuzda yüzmeyi öğrenen Kepezli çocuklar da kendilerine bu hizmeti sunan Kepez Belediye Başkanı Tütüncü’ye teşekkür ettiler.

Kaynak: İHA