Burhaniye'de Uluslararası Plaj Voleybolu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesi, Burhaniye-Ören Uluslar asası Plaj Voleybolu Şampiyonasına ev sahipliği yapıyor. Meme kanserine dikkat çekmek amacıyla Burhaniye belediyesinin öncülüğün de düzenlenen ve 8 erkek ile 8 kadın takımının katıldığı karşılaşmaların ilk gününde büyük coşku yaşandı.

Ören plajlarındaki şampiyonanın ilk gününde 12 erkek, 12’de kadın takımı karşılaştı. Şampiyonaya Ukrayna ve Rusya’dan hem erkek hem de kadın takımları katılırken, Çek Cumhuriyeti, Romanya ve Beler us, kadın takımları ile katıldı.

Estonya ile Kıbrıs da ortak kadın takımı ile konuk oldu. Balıkesir Büyükşehir Belediyesinden 1 erkek, 1’de bayan takımı iştirak ederken, Burhaniye’den de 3 erkek, 1 bayan taktımı katıldı.

Edremit’ten de 1 erkek takımı yer aldı. Belediye Gençlik Merkezi Halk Oyunları ekiplerinin de gösteri yaptığı maçlar da büyük heyecan yaşanırken, final maçlarından sonra ödül töreni yapılacak. Plajda bazı vatandaşlar denize girerken, bazıları da maçları izlemeyi tercih etti. Plaj voleybolunu, Belediye Başkanı Necdet Uysal da izledi.

Kaynak: İHA