Bodrumspor Afyon Kampını Galibiyetle Sonlandırdı

Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Afyon kampındaki son hazırlık maçında Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü grup takımlarından Sandıklıspor’u 4-1 mağlup etti.

B.B. Bodrumspor ilk 45 dakikada oynadığı oyunla rakibine üstünlük kurarken, dakika 21’de Agah Oktay Yılmaz’ın golü ile 1-0 öne geçti. Golden sonra ataklarını sıklaştıran B.B. Bodrumspor rakip kalede ardı ardına pozisyon yakaladı. Savunmanın arkasına atılan uzun topla buluşan Onur Algül, topu ceza sahasına kadar taşıdıktan sonra şık bir vuruş ile takımını 2-0 öne geçirdi. Bundan sonraki dakikalarda her iki takımın karşılıklı atakları sonuç vermeyince ilk yarı B.B. Bodrumspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya her iki takımda farklı kadroyla sahaya çıktı. İkinci yarının başlarında dakika 52’de Sandıklıspor kazandığı duran topu etkili kullanarak Sülayman Köse’nin kafa vuruşuyla farkı bire indirdi. Golden sonra Sandıklıspor B.B. Bodrumspor kalesindeki ataklarını sıklaştırsa da, dakikalar 70’i gösterdiğinde, Yasin Ayaklı sol açıktan aldığı topu sağ açığa taşıyıp buradan güzel bir ortayla topu ceza sahasına gönderdi. Ceza sahası içinde bulunan Celal Dumanlı topu ağlarla buluşturarak skoru 3-1’e taşıdı. Bu dakikadan sonra oyunun hakimiyetini kazanan B.B. Bodrumspor dakika 84’te yine Yasin Ayaklı’nın ön direğe açtığı ortayı gole çeviren Celal Dumanlı ile skoru 4-1’e taşıdı. Bundan sonraki dakikalarda her iki takımda gol bulamayınca karşılaşma B.B. Bodrumspor’un 4-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

Cumartesi günü sabah antrenmanının ardından Afyon kampını sonlandıracak B.B. Bodrumspor, 23 Ağustos Pazar günü saat 17:30’da Bodrum Şehir Stadında oynayacağı Derince Belediyespor maçı için 18 Ağustos Salı günü top başı yapacak.

Kaynak: İHA