Feyenoord'dan Transfer

Hollanda Birinci Futbol Ligi (Eredivisie) takımlarından Feyenoord, Groningen'de oynayan Brezilyalı savunma oyuncusu Eric Botteghin'i transfer etti.

Feyenoord Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, sağlık kontrolünden geçirilen 27 yaşındaki futbolcuyla 4 yıllık anlaşma imzalandı. Brezilyalı oyuncu, yeni takımında 33 numaralı formayı taşıyacak.

Botteghin, ilk 11'de sahaya çıktığı Groningen'in, dün Twente ile oynadığı sezonun ilk maçından sonra yaptığı açıklamada, Feyenoord'un kendisini transfer etmek istediğini açıklamıştı. Brezilyalı futbolcu bu kapsamda kulübünden izin alarak bugün Rotterdam ekibiyle transfer görüşmesine başlamıştı.

Daha önce Hollanda'nın NAC Breda ve Zwolle takımlarında forma giyen Botteghin'in iki sene önce geldiği Groningen'deki sözleşmesi 2016 yılında bitiyordu.

Bu arada Feyenoord, Avustralyalı Luke Wilkshire'nin sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini de açıkladı. Daha önce Middlesbrough, Bristol City, Twente ve Dinamo Moskova takımlarının formasını giyen Wilkshire, geçen sene Feyenoord'a transfer olmuştu.

Kaynak: AA