Recep Bölükbaşı: Adamlığı ondan öğrenecek değilim

Canlı yayında Beyaz Transfer’e bağlanan Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Şenol Güneş ve Ozan Tufan hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu

Recep Bölükbaşı: Adamlığı ondan öğrenecek değilim
Son günlerde en çok tartışılan takımların başında gelen Bursaspor'un Başkanı Recep Bölükbaşı Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Transfer'e açıklamalarda bulundu. Şenol Güneş'in kendisine yönelik söylediği ‘adam olsun' sözüne sert bir şekilde cevap veren Bölükbaşı “ Ben bu hocayla 1 yıl çalıştım. Kim kimin adam olduğunu daha iyi biliyor. Tabi ki bir şeyler yaşanmıştır. Ben bunların hepsini konuşursam yanlış olur. Türk futbolunu kurtarma adına madem o kadar mesajlar veriyorsunuz, bütün futbolcularımızın kafasını karıştırma konusunda da ben mesaj beklerim.” dedi.

ŞENOL GÜNEŞ'İN ARADIĞINI SÖYLEYEN FUTBOLCULAR VAR

Şenol Güneş'in Ozan Tufan'ı aradığı yönünde çıkan haberlere de değinen Bölükbaşı “Basında birçok haber en sonunda Ozan kardeşimizin bir haberi çıktı ‘ Hocam beni kurtar' diye, şimdi bu ne kadar doğrudur ne kadar yanlıştır bilemem. Hocam diyor ya ‘bunu söyleyenin alnını karışlarım' diye, hiçbir futbolcu da söylemez ben şahit oldum, bana söyleyen birçok futbolcu da var. Bunu özellikle belirteyim” diyerek aramanın olduğunu ifade etti.

HERKES AYNAYA BAKACAK

Geçen seneki başarıyı Şenol hocanın tek başına sahiplenmesinin haddine olmadığını söyleyen Başkan “Ben Şenol hocayı alırken Şenol hoca Çin takımlarına gidecekti. Biz Bursa'ya aldık onu ve başarılı bir çalışma yaptık. O başarılı çalışma tek başına onun ürünü değildir. Taraftarın ürünüdür, başkanın ve yönetim kurulunun ürünüdür, öyle kendisine sahiplenmek kimsenin haddine değil. Ben çok üzüldüm, tabiî ki görüşebilir ama adam olması, adamlığı karıştırması önce herkes aynaya bakacak. Kimsenin alnını karıştırmaya gerek yok, herkes görevini yapacak, benim ne kadar adam olduğumu Bursalılar bilir, adamlığı da ondan öğrenecek değilim.” ifadelerini kullandı.

FEDERASYONA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUYORUM

Ozan Tufan'ın babası ve menajeriyle görüştüğü belirten Bölükbaşı “İstanbul'da olduğunu biliyorum, Ozan'ın da Ahmet beyin de. Hatta Ozan Tufan'ın babasıyla görüştüm. Güzel bir görüşme oldu. Daha önce de Ahmet Bulut'u, Ozan'ı Bursa'ya davet etmiştim. Onlar konuştuğumuzda Bursaspor'da oynamak istemediklerini ifade ettiler. Bugün de oturduk konuştuk, yine aynı şeyi ifade ettiler. Ama Beşiktaş'ın hocası diyorsunuz, Beşiktaş'ın başkanı diyorsunuz, benim sözleşmeli futbolcumla görüşüyorlarsa, suç işliyorlar buradan da federasyona suç duyurusunda bulunuyorum.” Dedi.

HEM ETİK DEĞİL, HEM AHLAKİ DEĞİL

Sözleşmeli futbolcuyla görüşmenin etik olmadığını söyleyen Bursaspor Başkanı “ Ben geçen yılda söyledim. Satmayacağımı söyledim. Bugün benim başıma geldi, yarın öbür gün başka takımlarında başına gelir. Bu böyle mi olmalı benim sözleşmeli futbolcumla hiçbir hoca hiçbir başkan görüşemez onla. Görüşmemsi lazım. Hem etik değil, hem ahlaki değil. Ben inanmıyorum görüştüklerine, ama böyle bir şey varsa ahlaki değil.” Şeklinde konuştu.




Recep Bölükbaşı: Adamlığı ondan öğrenecek değilimŞenol Güneş Açtı Ağzını Yumdu Gözünü