Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Arslan Açıklaması

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Cihat Arslan, 16 Ağustos Pazar günü deplasmanda oynayacakları Torku Konyaspor maçına kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Arslan, zorlu kamp döneminden sonra takım olmayı başardıklarını dile getirdi.

Eksikleri olmasına rağmen hala güçlü bir takım olduklarını vurgulayan Arslan, "Bütün karşılaşmalarda olduğu gibi Torku Konyaspor maçında da sahaya kazanmak için çıkacağız" dedi.

Profesyonel Futbolcular Derneği'nin düzenlediği ödül gecesinde Güray Vural'ın yılın golü ödülünü almasının takıma büyük moral verdiğini ifade eden Arslan, "Güray'ın böyle bir ödül alması bizleri oldukça mutlu etti. Takım arkadaşlarına da moral olduğunu düşünüyorum. Eski teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da 3 ödül aldı. Akhisar Belediyespor adına güzel geçen bir ödül gecesiydi" diye konuştu.

Arslan, Torku Konyaspor maçında sakatlığı bulunan Bruno ile antrenman eksiği olan Hugo'nun kadroda yer almayacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA