Başkan Türkyılmaz'dan Gençlere Kardeşlik Mesajı

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Hisar Lio Kulübü tarafından düzenlenen ve belediye tarafından da desteklenen ''Kültür Değişim Programı'' kapsamında gençlerle bir araya geldi.

Gençlere barış ve kardeşlik mesajı veren Başkan Türkyılmaz, ''Ülkelerinize döndüğünüzde, Mudanyamızın barışın ve kardeşliğin başkenti olduğunu, din, dil ve ırk ayırımı yapmadan tüm insanları çok sevdiğimizi ve dünyanın barış içinde yaşaması gerektiğini lütfen anlatın. Doğayı seven ve koruyan olduğumu özellikle vurgulamak istiyorum. Gençlerimizin bu işbirliği ve dayanışma örneğinin artarak gelişmesini istiyor ve diliyorum'' dedi.

Dünyanın çeşitli ülkelerinden gençleri Bursa'da ve Mudanya'da görmekten, memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Hayri Türkyılmaz, ''Umuyorum ve diliyorum ki, genç kuşağımızla birlikte, dünyada bütün savaşlara 'Hayır' diyelim, tüm insanların kardeşçe yaşamasına destek olalım'' dedi.

Hisar Lio Kulübü Başkanı Enis Mehmetoğlu da, Başkan Hayri Türkyılmaz'ın desteğini almaktan mutluluk duyduğunu, kültürler arası değişim programıyla tüm dünya insanlarına, barış ve kardeşlik mesajı vermeyi amaçladıklarını belirtti.

Kaynak: AA