Barca'nın Efsanevi 5'Lisi

İspanyol Marca gazetesi, Arda Turan transferinin ardından Barcelona’nın hücum hattını ’efsanevi beşli’ olarak yorumladı.

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona’ya transfer olan milli futbolcu Arda Turan, dünya basınında geniş yer buldu. Başta İspanyol basını olmak üzere İngiliz ve İtalyan basını da yıldız oyuncunun transferine geniş yer verdi. İspanyol Marca gazetesi, Arda Turan’ın transferinin ardından Katalan ekibinin hücum hattını ’efsanevi beşli’ olarak yorumladı. Messi, Suarez, Neymar ve Iniesta’dan oluşan hücum hattına Arda’nın mükemmel bir şekilde oturduğunu yazan gazete, yıldız oyuncudan övgüyle bahsetti.

"XAVI’NIN YOKLUĞUNU KAPATACAK"

Arda’nın gelişinin İspanya’nın en başarılı orta saha oyuncusu olan Xavi’nin yokluğunu kapattığı ifade edilen haberde, şu ifadeler kullanıldı:

"Arda geçtiğimiz sezon 3 kupa kazanan oyuncu grubunun içine mükemmel bir şekilde oturuyor. Aynı zamanda savunmada harika bir oyuncu takım oyuncusu. Topu takip etmekte sıkıntı yaşamıyor. Luis Enrique’nin orta sahada oynatacağı herhangi bir oyuncu ile uyum sağlayacak. Çünkü çok hızlı bir şekilde adapte oluyor. Messi ve arkadaşlarına çok iyi pozisyonlar üretebilecek kapasitede."

Kaynak: İHA