Van Persie'nin geliş tarihi belli oldu

Fenerbahçe yönetimi, Nani transferinin yankıları bitmeden taraftara ikinci yıldızı hediye ediyor... Robin van Persie'nin yarın akşam İstanbul'da olması bekleniyor

Van Persie'nin geliş tarihi belli oldu
Nani transferi ile taraftarı sevince boğan Fenerbahçe yönetimi, hız kesmiyor... Sarı-lacivertli idareciler, taraftarın coşkusunu katlamak için Robin van Persie ile görüşmelerini hızlandırdı ve Hollandalı santrforun geliş tarihini kesinleştirdi... Son bomba transfer yarın akşam İstanbul'a iniyor. Fenerbahçe'nin Robin van Persie için Manchester United'a 5 milyon Pound bonservis, 4 senelik imza atacak oyuncuya ise sezon başına 4 milyon Euro ödeyeceği gelen haberler arasında. Hollandalı yıldız sosyal medyadaki videosuyla sarı-lacivertli taraftarı mest etti. Van Persie'nin sarı-lacivertli taraftarı Türkçe konuşarak "Fenerbahçeliler; gel abi gel" diye taklit ettiği görüntü büyük beğeni topladı. Futbolcunun menajeri Kees Vos ise transferle ilgili olarak, "Detay veremem. Konuştuğumuz kişilerle yükümlülüklerimiz var" açıklamasıyla dikkat çekti.

OLYMPİAKOS'A NİYET FENER'E KISMET!
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Vitor Pereira'nın, Olympiakos'u çalıştırdığı dönemde Brezilyalı Fernandao'nun alınması için Yunan ekibinin idarecilerine rapor verdiği ortaya çıktı. Ancak daha sonra Pereira, Olympiakos'la yollarını ayırdı ve Fenerbahçe'ye geldi. Tesadüf o ki, Fernandao da Fenerbahçe'nin yolunu tuttu ve ikili, Olympiakos yerine Fenerbahçe çatısı altında buluştu.