Kıtalararası Kick Boks Şampiyonası'na Doğru

Türkiye Kick Boks Milli Takımı Teknik Direktörü Murat Akaltun, Mauritius'ta yapılacak Kıtalararası Kick Boks Şampiyonası'nda yeni zaferler kazanmak istediklerini söyledi.

Akaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin 9 ila 13 Temmuz arasında Afrika'da bir ada ülkesi olan Mauritius'ta yapılacak olan şampiyonaya 22 sporcuyla katılacağını belirtti.

Daha önce koordinatör olarak görev yaptığı federasyonda bu kez teknik direktör olarak görev aldığı için mutlu olduğunu aktaran Akaltun, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edebilmek için yoğun çaba göstereceklerini vurguladı.

Akaltun, milli takıma farklı bir kategoride hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, şöyle devam etti:

"Bizim buradaki hedefimiz Türkiye Kick Boks Milli Takımı'nı şampiyonada en iyi şekilde temsil etmek ve şanlı bayrağımızı göndere çektirmektir. Bu doğrultuda yardımcı hocalarımız ile beraber yaklaşık 1 ay süre zarfında çalışmalarımızı sistemli ve programlı bir şekilde tamamladık. Takım olarak Türkiye'ye yeni zaferler kazandırmayı hedefliyoruz. Dolayısıyla bütün halkımızdan bizlere dua etmesini istiyoruz. Bu şampiyonada inşallah anlımızın akıyla gururlu bir şekilde şampiyon olarak ülkemize döneriz."

Kaynak: AA