Kıtalar Arası Kıck Boks Şampiyonası'nda Akaltun'a Milli Görev

Güney Afrika ülkesinin Mauritius şehrinde 9-13 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan Kıtalar Arası Kick Boks Şampiyonası’nda, Türkiye Kick Boks Milli Takımı’nın başında Murat Akaltun görevlendirildi.

Şanlıurfa’yı spor arenasında daha önce de başarılı bir şekilde temsil eden Murat Akaltun milli göreve layık görülerek Şanlıurfa’yı ve ülkemizi temsil edecek. Aynı zamanda şampiyon şehrin şampiyon sporcusu Yıldırım Oğuz da Şanlıurfa ilini Güney Afrika’da yapılacak olan Kıtalar Arası Kick Boks Şampiyonası’nda temsil edecek.

Konu ile ilgili açıklama yapan başarılı teknik direktör Murat Akaltun, bir spor adamı olarak kendi memleketi olan Şanlıurfa ve Türkiye Milli Takımı’na hizmet etmenin gururunu ve sevincini yaşamakta olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:

“Güney Afrika ülkesinin Mauritius şehrinde yapılacak olan Kıtalar Arası Kick Boks Şampiyonası’nda Şanlıurfa’mızı ve ülkemizi en iyi temsil etmek için yoğun bir çaba içerisinde olacağız. Bununla birlikte kıtalar arası şampiyonada Şanlıurfalı sporcumuz Yıldırım Oğuz’un da katılacak olması bizleri mutlu etmiştir.”

“HALKIMIZDAN BİZLERE DUA ETMESİNİ İSTİYORUZ”

"Buradaki hedefimiz, Türkiye Kick Boks Milli Takımı’nı en iyi şekilde temsil etmek ve şanlı Türk bayrağını göndere çektirmektir" diyen Akaltun, “Bu doğrultuda da yardımcı hocalarımız ile beraber yaklaşık 1 ay süre zarfında çalışmalarımızı sistemli ve programlı bir şekilde sürdürmekteyiz. İnşallah bu çalışmalarımız neticesinde şampiyonada takım olarak Türkiye ye yeni zaferler kazandırmak amacındayız. Dolayısıyla bütün halkımızdan bizlere dua etmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise milli göreve seçilmiş olan Murat Akaltun’a başarılar dileyerek, “Daha önce de birçok milli takım görevini ziyadesiyle yerine getiren Murat Akaltun hocamız bu milli görevi de en iyi şekilde yerine getirerek Şanlıurfa ve Türkiye’ye kupalar ile dönecektir. Yıldırım Oğuz kardeşimizin de bu arenaya katılacak olması Şanlıurfa adına muazzam bir şey. Şanlıurfa’ya geldiğimizden itibaren spor şehri olacak diyorduk her konuşmamızda. Şimdi görüyoruz ki spor şehri olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA