Balya'da Hedef 3. Lig

Sezonu şampiyon olarak tamamlayıp Balıkesir Süper Amatör Ligi’ne yükselen Balya Belediyespor’da yeni yönetim hedefini 3. Lig olarak belirledi.

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak bitirip Balıkesir Süper Amatör Ligi’ne yükselen Balya Belediyespor’da yönetim yenilendi. İvrindi ilçesinde bir araya gelen yeni kulüp yönetimi şampiyonluk yemini etti. Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç’ın da katıldığı toplantıda Balya Belediyespor’un yeni kulüp Başkanı Mehmet Güngören oldu. Yeni yönetim imza töreni sonrası görevlerine resmen başlarken, Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç, "Hedef 3.lig diyerek çıkmış olduğumuz yolda Balya Belediyespor’un ve Balya’nın daha güzel günlere gitmesi için, hedefine ulaşabilmesi adına göreve talip olan ve taşın altına elini koyan arkadaşlarıma teşekkür eder, yeni görevlerinde başarılar dilerim. Cenab-ı Allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun ve mahcup etmesin, namerde muhtaç etmesin. Her zaman ve her şartta yanınızda olduğumu bilmenizi isterim" dedi.

Başkan Güngören kulüp yeni sezonun hayırlı olmasını dilerken, yeni yönetim kurulu ise şu şekilde oluştu: Murat Akpınar, Enes Aygül, Mehmet Cura, Şahin İnan, Murat Akkaya, Ahmet Ali Aydemir, Mehmet Sarıoğlu, Naim Çakır, Muhittin Çoban, Ersin Yörükoğlu, Ali Osman Çoban.

Kaynak: İHA