Shota Arveladze istifa etti iddiası

Trabzonspor Takım Kaptanı Onur Recep Kıvrak’ın kadro dışı bırakılmasının ardından, Trabzonspor Sportif Direktör Süleyman Hurma’nın istifasıyla devam eden krizde gözler teknik direktör Shota Arvaladze’ye çevrildi. Gürcü teknik adamın, Rabotnicki maçı sonrası istifa edeceği iddiaları ortaya atılırken, Shota istifa etmediğini takımın başında olduğunu söyledi.

Shota Arveladze istifa etti iddiası
Trabzonspor'da, Rabotnicki maçı öncesi Üsküp'te yaşanan kriz büyüyerek devam ediyor. Kaptan Onur Recep Kıvrak'ın dün gece kadro dışı bırakılarak kamptan ayrılmasının ardından Süyelman Hurmanı'nın istifasıyla büyüyen kriz de gözler teknik direktör Shota Arveladze'nin nasıl bir tutum sergileyeceğine çevrilirdi.

İSTİFA ETMEDİM TAKIMIN BAŞINDAYIM
Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, istifa ettiği iddiaları üzerine, “İstifa etmedim. Takımın başındayım ” dese de Gürcü teknik adamın, Rabotnicki maçı sonrası durum değerlendirmesi yaparak karar vereceği iddia edildi.

İBRAHİM HACIOSMANOĞLU KRİZİ ENGELLEYEMEDİ
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, bordo-mavili takımda yaşanan krizi engelleyemedi. Yurt dışı kampından takımla birlikte Makedonya'nın Üsküp kentine gelen başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, etrafında yaşanan gelişmelere müdahale etmekte geç kalınca kriz patlak verdi.

Trabzonspor'da Sportif Direktör Süleyman Hurma ile Trabsonspor Kaptanı Onur Kıvrak arasındaki yaşanan gerginlik Üsküp havaalanında başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun gözleri önünde yaşandı. Trabzonspor, Lüksemburg'dan özel uçakla dün saat 14.30 sıralarında Üsküp'e geldikten sonra Petar Milosevski'nin mezarının ziyaretinin planlaması yapıldı. Tüm takımın gitmesi yerine iki kaptan Onur ve Mustafa'nın, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, sportif direktör Süleyman Hurma ve teknik direktör Shota Arveladze ile birlikte mezarlığı gitmesine karar verildi. Kulüp için kiralanan lüks araçlardan birine kaleci Onur oturdu. Bu sırada sportif direktör Hurma, Onur'u uyararak, futbolculara ayrılan minibüse geçmesini istedi. Hurma'nın, “Bu araçlar başkana, bana ve diğer misafirlere ayrıldı. Siz minibüsle gideceksiniz” sözü üzerine, Onur'un, “Siz sportif diirektörseniz ben de bu takımın kaptanıyım” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun gözleri önünde yaşanan bu olayı sessiz kalırken, Hurma, durumu başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Shota Arveladze ile paylaştığı öğrenildi.

Kaynak: İHA