Tbf İle Mercedes-Benz Sponsorluk Sözleşmesi İmzaladı

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ile iş birliğini 14 yıldır sürdüren Mercedes-Benz Türk, TBF’nin filosundaki mevcut araçları yeniledi ve sponsorluk sözleşmesini 2018 yılına kadar uzattı .

Sponsorluk anlaşmasında TBF Başkanı Harun Erdenay, Mercedes Benz Türk Satış ve Pazarlama Direktörü Süer Sülün yer aldı. Ayrıca basketbol milli takım oyuncuları ve teknik ekipte sponsorluk anlaşmasında hazır bulundu.

TBF Başkanı Harun Erdenay, “Birlikteliğimizin 3 yıl daha uzaması, Mercedes gibi bir marka ile 12 dev adamın isminin birleşmesi gurur verici. Yükselen değer basketbolumuzda 2001’den beri çok büyük bir ivme yakaladık. Kızlarımız da olimpiyat elemesi oynamayı hak ettiler. Şimdi 12 dev adam Berlin’e gidiyor. 12 dev adamada gönülden başarılar diliyorum. Hiç katılmadığımız olimpiyatlara katılma başarısını elde edeceğiz. Sponsorluğumuzun da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Mercedes Benz Türk Satış ve Pazarlama Direktörü Süer Sülün, "2018’e kadar sözleşme uzatma imzasını attık. 2001’de başlayan sponsorluk maceramız 2015’te 14 yıl oldu. İyi günde kötü günde 14 yıldır sponsorluğumuz devam ediyor demek teoriye ters. Bizimki sponsorluk dışında taraftarlığa geçmiş durumda. Mercedes olarak biz bu durumdan son derece memnunuz. Bayan basket takımını da kutluyorum, erkek takımına da Berlin’de başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA