Rodosto Cup'ta Kupa Heyecanı

Tekirdağ’da 1’incisi düzenlenen Rodosto Cup’ta sonuçlar belli oldu. Kupada dereceye giren sporcular ödüllerini düzenlenen törenle aldı.

Tekirdağ’da Yelken İhtisasa Kulübü ve Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği 1. Rodosto Kupasında sporcular yapılan ödül töreninde kupalarını aldı. Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübünde yapılan kupa törenine Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Serhat Belli, Süleymanpaşa Belediyesi Başkanı Ekrem Eşkinat, Günebakan televizyon dizisi oyuncuları ve çok sayıda sporcu katıldı.

Ödül törenine misafir olarak katılan Günebakan televizyon dizisi oyuncularına Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, plaket takdim etti.

Şampiyonada 3 ayrı dalda mücadele eden toplam 141 sporcu mücadele etti. Şampiyonada, Optimist Genel Klasmanda 1. Arda Ayyıldızbayraktar Tekirdağ Yelken Kulübü, 2. Meriç Erdağlı Tekirdağ Yelken Kulübü, 3. Erdem Taşkoparan Tekirdağ Yelken Kulübü olurken, Laser 4,7 Genel Klasman’da 1. Ömer Işık Körfez Yarımca Yelken Kulübü, 2. Rasim Yaşar A.R.M Urla Yelken Kulübü, 3. Ömer Öztürk Çayırova Şişecam Yelken Spor Kulübü oldu. Laser Radial Genel kategorisinde ise 1. Özgür Deniz Güneş B.B Bordum Spor Kulübü, 2. Ayşenur Orhan Tekirdağ Yelken Kulübü 3. Ali Fuat Yuvalı Galatasaray Spor Kulübü oldu.

Kupalarını sporculara Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Serhat Belli ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat verdi.

Ödül töreninde konuşan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, törene katılmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Galatasaray Spor Kulübü olarak sporcularımız da bu turnaya katıldı.

Önümüzdeki sene de burada olacağız. Sevgili kardeşim Ekrem başkana bütün sportif aktivitelerinde Galatasaray Spor Kulübü her zaman onun yanında olacaktır. Ben Tekirdağ Yelken Kulübüne başarılar diliyorum. Sporcuları gayet başarılı 1. ve 2’inciliği kimseye bırakmadılar. Bütün sporculara başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA