Başkan Özbek'ten Transfer Mesajı

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Çanakkale’de katıldığı şampiyonluk gecesinde, taraftarlara transfer mesajı verdi. Teknik kadronun bu konuda çalıştığını söyleyen Özbek, “Bu akşam maçımız var biliyorsunuz izleyelim maçı eksik kalırsa yerine transfer yaparız” dedi. Dursun Özbek, Cüneyt Tanman’ın istifası ile ilgili soruyu ise yanıtsız bıraktı.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Çanakkale Galatasaraylılar Derneği’nin düzenlediği şampiyonluk gecesine katılmak üzere Çanakkale’ye geldi. Gecenin düzenlediği Balıkçı 286 adlı mekana gelen Başkan Özbek, girişte gazetecilerin sorularını yanıtladı. Çanakkale’yi çok beğendiğini ve keyifli bir gece geçirmeyi umduğunu söyleyen Başkan Özbek, “4. Yıldız kutlamalarımız sürüyor. Ben de elimden geldiğimce katılmaya çalışıyorum. Çanakkale’ye gelmeyi de ben kendim istedim. Burada çok güzel bir derneğimiz var. Çok keyifli bir gece olacağını umuyorum. Bütün Çanakkalelilere, Galatasaraylı Çanakkalelilere dördüncü yıldızı kutlu olsun. Beşinci yıldız için de şimdiden çalışmaya başladık” dedi.

Transfer ile ilgili çalışmalarının da devam ettiğini söyleyen Özbek, “Transfer ile ilgili teknik kadromuz çalışıyor. Biliyorsunuz bir kısım eksik yerlerimize bir takım transferlerimizi yaptık. Hepside çok güzel oturdu. Bu akşam maçımız var biliyorsunuz. İzleyelim maçı. Eksik kalırsa yerine transfer yaparız” diye konuştu.

Başkan Özbek, Cüneyt Tanman ile ilgili soruya ise, “Peki daha sonra konuşuruz” cevabı vererek ayrıldı.

Canlı müzik eşliğinde başlayan gece, Çanakkale Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı İlhan Çakar, Çanakkale Belediye Başkanı ve Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Ülgür Gökhan, Galatasaray Kulüp Başkanı Dursun Özbek ve Çanakkale Milletvekili Kürşat Tuna’nın konuşmalarıyla devam etti. Ardından Özbek, Başkan Gökhan ve Milletvekili Tuna’ya 4’üncü yıldızın olduğu yeni sezon formalarını hediye etti. Daha sonra Çanakkale Galatasaraylılar Derneği Başkanı İlhan Çakar, derneğe destek olan Galatasaray Kulüp Başkanı Dursun Özbek, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Galatasaray Spor Kulübü yöneticileri ile Galatasaraylı iş adamlarına teşekkür plaketi verdi. Ödül töreninin ardından Galatasaray’ın 20 şampiyonluğunu simgeleyen 4 yıldızlı pasta kesildi. Başkan Özbek, pasta kesimi sırasında çalınan marşlara eşlik etti. Şampiyonluk kutlaması, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Kaynak: İHA