Başkan Orman'dan Aziz Yıldırım'a gönderme

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kendisi için söylediklerine, "Ben onun üsluplarını 15-16 yaşlarında bıraktım" diye cevap verdi.

Başkan Orman'dan Aziz Yıldırım'a gönderme
Beşiktaş'ın kamp yaptığı Avusturya'da basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman gündemle ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Fikret Orman, gündemlerinde olan Alman golcü Mario Gomez hakkında 'Mario Gomez ilgilendiğimiz bir oyuncu ama tek ilgilendiğimiz oyuncu değil. Ayrıca bizim takımımızda bir adalet ve denge sistemi var. Mario Gomez gelecek diye tavizlerde bulunmamız mümkün değil. Takımımızın düzenini bozmadan 5 oyuncu alarak transferi kapatmak istiyoruz' diye konuştu.

'QUARESMA'YI BİZ GÖNDERDİK BİZ GETİRDİK'
Quaresma transferi için yapılan eleştirilere cevap veren Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 'Ricardo Quaresma'yı biz gönderdik, biz getirdik. Ricardo zaten iyi bir çocuk. Türkiye'de yaşadığı süre boyunca gece hayatı olmayan, alkol almayan ve sigara içmeyen bir futbolcu. Biz onu zaten kalitesiz futbolcu diye göndermedik ki. O dönem 2 senelik mukavele daha önerdik ama olmadı' ifadelerini kullandı.

Gökhan Töre'ye 18 milyon Euro'luk teklif geldiği haberleri de 'palavra' olanarak nitelendiren siyah-beyazlı takımın başkanı, kendilerine gelen teklif olmadığını ve vurguladı.

Yaşanan sakatlıklardan dolayı takviye yapmayı düşündüklerini belirten Orman, 'Veli Kavlak'ın sakatlığından dolayı ön libero için transfer düşüncemiz var. Kale için transfer düşünmüyoruz ancak, santrfor alacağız' sözlerini sarf etti.

'AZİZ YILDIRIM'IN ÜSLUPLARINI 15-16 YAŞINDA BIRAKTIM'

Van Persie'nin Fenerbahçe'ye transferi sırasında sarı-lacivertlilerle aralarında yaşanan soruna da değinen Beşiktaş Başkanı, 'Van Persie ile görüşmemiz doğru. Ancak oyuncu başka bir kulübe gitti. Hayırlı olsun. Biz konuyu kapattık. Tekrar bu sayfayı açmak Beşiktaş Kulübü'ne yakışmaz. Aziz Yıldırım'ın söylemlerine gelince, ben onun üsluplarını 15-16 yaşlarında bıraktım' ifadelerini kullandı.

'İLK DEFA OYUNCULARIMIZA BORCUMUZ YOK'
Beşiktaş için sürekli çalıştıklarını belirten Orman, 'Ramazan demeden hep çalışmaya devam ediyoruz. Şunu söyleyebilirim ki, 8-10 sezon sonra ilk defa oyuncularımıza borç olmadan yeni bir sezona başlıyoruz' dedi.

Fenerbahçe'nin stat ismi ve forma sponsorlukla ilgili çalışmalarını da eleştiren Orman, 'Biz stadımıza reklam almayacağız. Formaya reklam almayacağız diyenler şimdi sponsor arıyor. Bulamadığın için alamadın. Vodafone Arena'nın tribün sponsorlukları için görüşmeleri yapıyoruz. Çatıyı tamamladıktan sonra bu süreç biraz daha hızlanacak. Çatıdaki en ufak bir çökme 1 sene daha beklememize sebep olur. Bu yüzden sağlam bir şekilde işimizi yapmalıyız' şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA