Altındağlı Minik Boksörler Azimle Çalışıyor

Çocukların spor yaparak kötü alışkanlıklardan uzak durmasını amaçlayan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, bu doğrultuda önemli bir adım daha attı. Başkan Tiryaki, Altındağlı minik boksörlerin antrenmanlarını gerçekleştirdiği spor salonunun tadilatını üstlendi. Çalışkanlar İlköğretim Okulu içindeki spor salonunu baştan aşağı onaran Başkan Tiryaki, minik boksörler için en uygun ortamı hazırladı.

Yeni Altındağ Belediyespor çatısı altında ter döken boks takımı, Başkan Tiryaki sayesinde antrenmanlarını artık daha sağlıklı koşullarda yapıyor. Yaşları 9 ile 17 arasında değişen yaklaşık 50 boksör, hem yeni bir salonda idman yapıyor hem de yeni malzemeleriyle milli takıma göz kırpıyor.

BAŞKAN TİRYAKİ’DEN DUYARLI DAVRANIŞ

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, çocukların kötü alışkanlıklardan uzak durması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacaklarını vurguladı. Altındağlı çocukların çok yetenekli olduğuna dikkat çeken Başkan Tiryaki, ailelerin de çocuklara destek vermesini istedi. Başkan Tiryaki, sporun sağlıklı bir hayata kapı araladığını belirterek ilçede giderek artan bir spor anlayışı olduğunu söyledi.

Sadece futbolda değil boksta, güreşte, tekvandoda ve folklorda da iyi işler yaptıklarının altını çizen Başkan Tiryaki, “Üzerimize düşen görev bu çocuklarımızın yanında olmaktır” dedi.

“MİLLİ SPORCU OLARAK AİLEME YARDIM ETMEK İSTİYORUM”

Yeni Altındağ Belediyespor Boks Takımı Antrenörü Eski Milli Sporcu Erdal Bayramhan, Başkan Tiryaki’nin desteğiyle birlikte Altındağlı çocukların tüm zorluklara göğüs gerebileceğini belirtti.

Bayramhan, Altındağlı minik boksörler arasından milli takıma sporcu yetiştirmeyi amaçladıklarını söyledi.



10 yaşındaki boksör Enes Özçelik, “Boksu çok seviyorum. Boksör olmak için de her şeyi yapmaya hazırım. Sokakta pek fazla oyun oynamam. Vaktimin büyük bir bölümünü burada idman yaparak geçiririm. Antrenmanları kaçırmamaya özen gösteriyorum. Takımda çok güzel bir arkadaş ortamımız var. Hocalarımızın eşliğinde iyi çalışıyoruz. Milli sporcu olarak aileme yardım etmek istiyorum” dedi.

Kaynak: İHA