Mehmet Topal ve eşinden bir alkışlık hareket daha

Fenerbahçeli milli futbolcu Mehmet Topal ve eşi Selda Topal, Semiha Şakir Huzurevi sakinlerine iftar verdi. Topal çiftinin bayram yemeğine ünlü isimler de katıldı.

Mehmet Topal ve eşinden bir alkışlık hareket daha
Yemekte birbirinden ilginç olaylar yaşandı. Huzurevi sakinlerinden bir beyefendi, Mehmet Topal'a “Evlenmek istiyorum ama hanım kızı ikna edemiyorum, bu işi ancak sen çözersin” ricasında bulundu. Epey şaşıran Topal, beyefendinin evlenmek istediği Ayşe Hanım'ı ikna etmeye çalıştı. Ancak gelin hanımın istekleri nedeniyle görüşme esprili bir pazarlığa dönüştü.

Mehmet Topal, Ayşe Hanım'a “Ablacım, evlenmek için istediğin 12 burma bilezik biraz çok, yarısını ben hediye edeyim, sen de diğer isteklerini azalt, ortada buluşup bu işi tatlıya bağlayalım” dedi.

Mehmet Topal, “Siz son kararınızı verin, nikah şahidiniz ben olacağım” sözünü verdi.

AHMET BEY'E AZERİ GÜNEL'DEN SÜRPRİZ
Huzurevinin hanım sakinleri ile Selda Topal ilgilenirken, beyler Mehmet Topal'ı ablukaya aldı. Erkekler, Mehmet Topal'ı; Fenerbahçe'nin yeni transferleri, yeni sezonda şampiyonluk şansı ile Avrupa'da bu yıl ne yapacaklarına dair konularda soru yağmuruna tuttu.

Bu arada gecenin en keyifli ismi huzurevi sakinlerinden olan Ahmet Bey'di. Çok sevdiği Azeri sanatçı Günel'in ona sürpriz yapıp davete Bakü'den gelmesine çok sevinen Ahmet Bey büyük sevinç yaşadı. Birlikte şarkılar söyleyen ikiliye diğer misafirler de eşlik etti. Günel, “Onlar keyifli zaman geçirmek için beni istemişler ama ben onlardan daha çok keyif aldım, daha mutlu olamazdım, Topal Ailesi'ne bu güzel akşam için teşekkür ederim” dedi.

Duygusal ve keyifli anlara sahne olan bayram yemeği sonunda huzurevi sakinleri, Topal çiftine bol bol dua ederken, “Sürekli siz bizi ağırlıyorsunuz, artık biz de sizi huzurevinde ağırlamak istiyoruz” diyerek, çifti yemeğe davet etti.

Kaynak: İHA