Motor Sevdalıları İftarda Buluştu

Soma Motor Kulübü Kozanlı yolu üzerinde bulunan Kepekli Kır Düğün Salonu’nda geniş katılımlı bir iftar yemeği düzenledi. Çevre il ve ilçelerden motor sevdalılarının büyük bir organizasyon ile iştirak ettiği iftar yemeği motor şova dönüşerek, Soma halkına adeta şölen havası yaşattı.

Yaklaşık üç yüz motor ile iftar organizasyonuna katılan değişik tarz ve stildeki motorlar ilgiyle izlendi. İftar organizasyonuna Manisa ATAM MK İl Başkanı Zafer Çetinkaya, Soma İlçe Başkanı Hakan Çapırs, 2. Başkanı Teoman Altay, Turgutlu, Gördes, Saruhanlı ilçe başkanları, Gezginler 45 Manisa Motor Kulüpleri Başkan ve tüm yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Soma Motor Kulübü Başkanı Hasan Bulut, tüm üye ve yöneticileri ile Soma’daki Motor sevdalıları, aileleri, eş ve çocukları iştirak etti.

Organizasyonu tertip eden Soma Motor Kulübü Başkanı Hasan Bulut yaptığı açıklamada, "İlkini geçen yıl yaptığımız ve geleneksel hale getirmeye çalıştığımız iftar organizasyonun ikincisini bu yıl Kozanlı’da kepekli kır düğün salonunda motor sevdalıları dostlarımızla beraber gerçekleştirmenin heyecan ve mutluluğu içerisindeyim. Geniş bir katılımın olması bizleri son derece sevindirmiş ve onurlandırmıştır. Bizler iki teker sevdalıları olarak her zaman için motor sürmenin, kurallara uyduktan sonra anlatılmaz ve yaşanır bir zevk olduğunu, motor farkındalığının yaşam boyu yaş sınırı olmaksızın herkesin gönül vererek yaptığı ortak hareket ve payda olduğunu söyleyerek, katılımcılara gerçekten teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: İHA