Turgutluspor'da Transfer

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Turgutluspor, Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'dan forvet Berat Eyüpoğlu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Turgutluspor Irlamaz Tesisleri'ndeki törende konuşan Berat Eyüpoğlu, Turgutluspor'da forma giyeceği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Berat Eyüpoğlu, elinden gelen mücadeleyi sahaya yansıtacağını belirterek, "Her şeyden önce başarı için buradayım. Burada sıcak bir ortam var, başkanımız çok samimi yaklaştı ve transferim gerçekleşti. Bana güvenenleri mahcup etmemek için çok çalışacağım" dedi.

Turgutluspor Kulübü Başkanı Hakan Sezer de Berat gibi yetenekli bir futbolcuyu kadrolarına kattıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Berat'ın referansları çok iyi geldi ve bilgi aldığımız herkes Berat'a kefil oldu. Berat yetenekleriyle Fenerbahçe gibi bir camianın dikkatini çekmeyi başarmış bir isim. Turgutluspor'a katkı sağlayacaktır. Bu sene genç, dinamik ve mücadele eden bir takım oluşturacağız. Transfer çalışmalarımız devam ediyor."

Futbola Samsunspor'da başlayan daha sonra Fenerbahçe altyapısına transfer olan 21 yaşındaki Berat Eyüpoğlu, Sancaktepe Belediyespor'da profesyonel olduktan sonra Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'da forma giydi.

Kaynak: AA