Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 1. Grup temsilcisi Turgutluspor’da ilk imza geldi ve iç transferde masaya oturulan Mert Narin ile yeniden sözleşme imzalandı. 2 yıllık sözleşmeye imza atan Mert Narin, yeni sezonda Turgutluspor ile zirve mücadelesi vereceklerini belirtti.

Turgutluspor Irlamaz Tesisleri’nde yapılan imza töreninde Kulüp Başkanı Hakan Sezer ve Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Fatih Acısoğan hazır bulundu. Kendini 2 yıllığına kırmızı-siyahlı yapan imzayı atan Mert Narin, "Kendi takımımda kaldığım için mutluyum, yeni sezonda elimizden gelenin en iyisini yapıp takımımız hak ettiği yerlere taşıyacağız" dedi.

Öte yandan Kulüp Başkanı Hakan Sezer ise Mert’e güvendiklerini belirterek, "Mert bizim öz evladımız ve kendisiyle yeniden masaya oturarak anlaştık, Turgutlspor’a hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

TAKIMDA KALAN OYUNCULAR ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Turgutluspor’da sözleşmesi devam eden oyuncular çalışmalara başladı.

Irlamaz Tesisleri’nde kondisyoner eşliğinde çalışmalara başlayan oyuncular, çalışma öncesi başkan ve teknik heyetle birlikte objektiflere poz verdi. Kulüp Başkanı Hakan Sezer, "Geçtiğimiz sezondan sözleşmesi devam eden oyuncularımızla çalışmalarımıza başladık. Bir yandan da transfer çalışmalarımız sürüyor. Takımımıza katkı sağlayacak isimler üzerinde duruyoruz, nokta transfer yapmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

SEÇMELER BAŞLADI

Turgutluspor’da A takım için oyuncu seçmeleri başladı.

Irlamaz Tesisleri’nde başlayan seçmelerde teknik direktör Mustafa Yücedağ oyuncuları yakından takip etti. 13-14-15 Temmuz tarihleri arasında yapılacak seçmelerde teknik heyetin raporuna göre takıma katkı sağlayabilecek isimler yönetime bildirilecek.

Kaynak: İHA