Körfez İskenderun Spor Topbaşı Yaptı

Spor Toto 3.Lig 3. Gurubunda mücadele eden Hatay temsilcisi Körfez İskenderun Spor, yeni sezon öncesinde tesislerde bir araya geldi. Kulüp yöneticilerinin de bulunduğu ortamda yeni ve eski futbolcular bir birleriyle tanışmalarının ardından İskenderun 5 Temmuz stadında Teknik Direktör Ramazan Silin nezaretinde ilk idmanlarını yaparak yeni sezona merhaba dediler. Yapılan antrenmanda Kulüp yönetimi, Amigolar Nihat Demircan, Metin Bağış, bazı taraftarlar ile spor adamları izledi.

SÖZLEŞMELER KAMP ÖNCESİNDE İMZALANACAK

Körfez İskenderun Spor Kulübü As Başkanı Bekir Tufan, "Yeni sezon öncesinde 5 Temmuz stadında bir araya gelerek ilk antrenmanımızı gerçekleştirdik. Kısa bir zaman olmasına rağmen tüm futbolcularımızın bir birleriyle kaynaşmaları bizleri sevindirmiştir. Ramazan Bayramına kadar çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Anlaşma sağladığımız futbolcularımız ile kamp öncesinde tesislerde toplu imza töreni düzenleyeceğiz" dedi.

KAMP KIZILCAHAMAM’DA

Yeni sezon öncesinde Teknik Direktör Ramazan Silin nezaretinde çalışmalarına start veren Körfez İskenderun Spor’un ilk etap kamp programı belili oldu.Turuncu Mavili ekibin As Başkanı Seracettin Dik, "Yönetim kurulumuzun aldığı karar doğrultusunda 20 Temmuz tarihinden itibaren Ankara Kızılcahamam Patalya tesislerinde 15 günlük kamp çalışmalarımız başlayacaktır.

Bu arada Körfez İskenderun Spor’da Teknik Direktör Ramazan Silin’in yardımcılıklarını Hakan Hellaç, Ayhan Yakar ile Bekir Yardımcı yapıyor.

Kaynak: İHA