Arda Turan Barcelona yolunda

Barcelona'ya yakınlığıyla bilinen Katalan Radyosu, Atletico'dan ayrılık kararı alan milli futbolcunun yeni adresini duyurdu

Arda Turan Barcelona yolunda
Arjantinli teknik direktörü Diego Simeone'ye takımdan ayrılmak istediğini ilettikten sonra Avrupa'nın önde gelen kulüpleriyle görüşmelere başlayan Arda Turan'ın transferi, bu hafta içi resmen gerçekleşecek. Madrid medyası, Atletico Madrid'in yetenekli futbolcu ile pazarlık halinde olan iki kulüp ile ön protokol yaptığını, 28 yaşındaki milli yıldızın hangi takıma gideceğine karar verdiği an transferin duyurulacağını yazdı.

ADA KONUŞULURKEN...
Arda'nın Premier Lig'in iki devi Manchester United ile Chelsea arasında tercih yapması beklenirken, Barcelona'ya yakınlığıyla bilinen Katalan Radyosu, ilginç bir iddia ortaya attı. Söz konusu habere göre dün akşam saatlerinde Arda transferi için tekrar devreye giren Barça, milli yıldızla görüşmelere başladı ve büyük mesafe kat etti. Transfer gerçekleşirse Arda, Barcelona'nın yasağı nedeniyle 6 aylığına ya kiralanacak ya da resmi maça çıkabilmek için Ocak 2016'yı beklemek zorunda kalacak.